co sadzicie o tej aukcji? czy komentarze to sciema i oświadczenia pzm-otów również zostały sfabrykowane???
http://allegro.pl/magnetyzery-testow...html?source=pr
Magnetyzery - najlepszy tuning psychologiczny jaki widziałem
Ale dzięki za podsunięcie pomysłu na artykuł naukowyJest co obalać.
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

A ja to jestem ciekawy wzoru, z jakiego oni obliczają pojemność silników, do których to cudo pasuje...A może by tak zapytać jak magnetyzery działają na kocioł olejowy CO, o ile spada spalanie i o ile cieplejsze są kaloryfery??? No bo skoro w samochodzie się poprawia, to w takim kotle też powinno...A tak poza tym, magnetyzer to typowy aspekt psychologiczny, odruchowo naciskasz delikatniej gaz, a wyobraźnia podpowiada cuda na temat poprawy osiągów, dlaczego przedstawiają opinie różnych instytucji, a brak choćby wykresów z hamowni...
AR 156 2,4JTD 2000r- czarna- NERO FUOCO- sedan
Trzeba zgłosić klub to testów![]()
Załączone oświadczenia to jedynie zlepki subiektywnych ocen członków poszczególnych automobil-klubów. Cena jest dość przystępna więc może zakupię jeden zestaw i sprawdzę czy działa na moją psychikę ;-)
I pewnie będziesz tym 1/100. Ewentualnie okres w jakim będziesz używał magnetyzery będzie za krótki.
Zestaw ezoteryczny czakra 3![]()

Ostatnio edytowane przez bocian ; 04-01-2012 o 09:26
kiedys kumpel taki magnetyzer do UNO wrzucil to mu polosie z przegubami pourywalo na wieloklinie![]()
No i z takich właśnie historii są chyba te oponie napisane.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki