Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD

Witam Kolegow z Łomży, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur
Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne
witamostatnio sie nikt nawet nie odzywal na ŁOmży...
moze zrobimy maly spocik??? jakies propozycje????

Ja bym się pisał na jakiś spocik, ale widzę, że w Łomży i okolicach nic się nie dzieje... Posiadaczem AR jestem od niedawna więc nie znam żadnych "alfiarzy", a ci których spotykam na ulicach Łomży i nieraz Kolna, jadą patrząc przed siebie i sprawiają wrażenie całkowicie niezainteresowanych środowiskiem Alf. Myślałem, że na forum łatwiej będzie poznać się, nawiązać znajomość po to, by wreszcie doprowadzić do spotkania.![]()
Witam Alfistów z okolic Łomży!!
Jestem od nie dawna i na forum i w posiadaniu Alfki. Codziennie do pracy jeździ nią moja kobitka. Ja śmigam w weekendy.
Chętnie wymienię doświadczenia z alfistami.
Pozdrawiam
DF
Witam,
Miałbym prośbę do osób z Łomży o oglądnięcie auta, albo chociaż opinię o nim. Auto jest dla mojego ojca, ja mieszkam koło rzeszowa więc podróż po szrot raczej by mnie nie ucieszył. Wiem, że to nie ten dział, ale tutaj mam największą nadzieje na odzew. Z góry dziękuje i pozdrawiam Alfaholików
http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-27...C22140140.html
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Kolego,
mogę zerknąć na to auto ale najwcześniej po niedzieli będę w Łomży w dzień.
DF
Będę bardzo wdzięczny Ci![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!

Witam towarzystwo alfaholików po ponad rocznej mojej nieobecności powróciłem na rejony z nową bellą jak sie zorganizuje jakiś spot to przedstawie moją nową zabawke.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki