Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Warmia i Mazury oraz Podlasie - Miłośnicy Alfy Romeo z Warmii i Mazur (Olsztyn, Ełk, Elbląg) oraz Podlasia (Białystok, Suwałki, Łomża). Jeśli szukasz mechanika, lakiernika lub blacharza z tego rejonu - zapraszamy do założenia nowego tematu.
Użytkownik Pirat drogowy

Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Trzy Magiczne Cyfry

Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Użytkownik Romeo

Witam Kolegow z Łomży, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur
Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP

Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne
Użytkownik Dwusuwowiec

Jestem tu od nie dawna więc się przedstawię: Mój Nick - Alfa156, imię -Zbyszek. Jestem z Łomży, a jedżdżę 156 2.0 ts + LPG. 1999 r.
prpozycja Konradzikawydała mi się dosyć ciekawa i może by coś z tego wyszło. Ja jestem chętny. Pozdrawaiam wszystkich alfaholików
-
-
-
-
-

Będę bardzo wdzięczny Ci
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Użytkownik Embrion

Witam towarzystwo alfaholików po ponad rocznej mojej nieobecności powróciłem na rejony z nową bellą jak sie zorganizuje jakiś spot to przedstawie moją nową zabawke.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia