• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

potrzebna alfa 156 na wesele

• Autor wątku Autor wątku opeth
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
O

opeth

Guest
witam. 6 sierpnia (piątek) potrzebna czarna alfa 156 żeby zawieźć pannę młodą do cerkwi w gródku (35 km od białego). jedną alfę mam ja dla pana młodego ale potrzeba druga najlepiej po lifcie ale nie koniecznie. dla chętnego oczywiście paliwo się odda i jakąś flaszka również się znajdzie ;)
organizuję również bramę z motocyklów i alf więc każdy chętny mile widziany. więc jeśli macie znajomych to prosiłbym o przekazanie informacji :)
dla zdecydowanego szczegóły do obgadania.
pozdrawiam i liczę na pomoc

Zapraszam na spot to napewno sie dogadamy a czarnych Alf troszku jest u nas na spotach

dzis o godzinie 19 zatoczka parkingowa na przeciwko Donner Kebabu na ul. Kilińskiego

ok jak będę jeszcze o tej godzinie w mieście to wpadnę. mam rozumieć że do ciebie się zgłosić bo nie znam nikogo :P

do wszystkich mozesz powiedziec co i jak napewno pomozemy

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót