Spotkanie Ostróda

Mi pasuję 7 czerwca bo 6 pracuję a kończę dopiero o 19 a zamieszkuję w NSZ.

Sorry trochę nie miałem czasu ostatnio. Ulotek nie zrobiłem jeszcze niestety a co do spotkania 7 czerwca wszystko zależy od godziny

7 czerwca są na Dajtkach wyścigi na 1/4 mili z serii No Limit. Można zgłosić swój klub i wjazd będzie tańszy ;)

7 pracuję, co prawda mało czasu, ale może coś wykombinuję

To może Ci co są z Olsztyna i najbliższych okolic spotkajmy się w środku tygodnia w późnych godzinach popołudniowych? Np.: plaża miejska (parking przy lesie), dach galerii warmińskiej, parking UWM - wydział prawa i administracji?

Jak ktoś ma ochotę na krótki spocik jutro, to będę w Olsztynie. Jak i w Niedziele na 100 %. Dopóki mam chwile wolnego, nie mam żadnych delegacji to jestem " za " na każdy możliwy termin. :) a może by tak określić na przykład: jeden dzień w tyg. jedno miejsce na cykliczny spot, od godziny 18. I każdy chętny podjedzie, po wcześniejszym powiadomieniu reszty w temacie. Żeby inni mogli się zorganizować. Bo tak to my nigdy się nie zbierzemy.

15, 16, 17 czerwca co komu pasuje? Pisać z propozycjami miejsca spotkania.

ja to chyba dostosuje sie pod was a co do miejsca to tak jak chyba wcześniej było pisane W Olsztynie na dachu galerii warmińskiej czy tam ten parking przy plaży miejskiej

Witam
Będę śledził temat bo widze że paru Alfaholików z okolic jest. Chętnie wpadnę ja jakis spocik, dach galerii brzmi fajnie ale i miejska to dobra miejscówka. Cykliczne spotakania w konkretny dzień i godzinnę to też dobry pomysł. Mi ogólnie pasuje codziennie w tyg. bo w weekend to teraz różnie bywa.

Pzdr

Spotkanie. Między 1-3 lipca. Pisać co komu pasuje i gdzie chce. Wypijemy po flaszce, ktoś nas do aut wsadzi i się rozjedziemy do domu. Proponuję parking UWM przed wydziałem prawa i administracji lub dach warmińskiej.

Kurde odpisywałem już dawno na to a chyba nie wysłałem :/ ja sie dostosuje do was tak bardziej bo ja zaplanować dnia też nie moge taka praca :D co do ulotek nie mam czasu cały czas

Amortyzatory
Powrót