Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla kolegi od 159 mijanej/stojącej blisko skrzyżowania Słoneczka/Palacza :-) (CIN...?)

A w zasadzie - dla dwóch, gdyż przede mną chyba POB... również 159 jechała :-)

Pozdrawiam kolege ze 166 przed FL, który wczoraj (22.12.2017) ok. 19:00 wjeżdżał za mną na parking do City Center.

Pozdrawiam oramkowaną 166 wczoraj (3,01) koło 20 na skrzyżowaniu Zamenhofa/Piłsudskiego :)
Czarny Crosswagon.

No cześć !
Widziałem już wczesniej że w koncu masz zaslepki spryskiwacza :)
Dosyć częsciej Cie widzę na osiedlu Jagiellonskim

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Zgadza się ! Spryskiwacz nie działa ale zaślepki są!

Przyokazji pozdrowienia dla 147 oramkowanej i widzanej wczoraj (04.01) koło 17 przed przejazdem kolejowym na Woli :)

Pozdrowienia dla właściciela 156 na blachach WPI 43*** widzianego dziś na parkingu pod KS Sobieski:)

Pozdrowienia dla kierowcy białego Miciaka na blachach POB. Minęliśmy się dziś na Marcelińskiej po 15 :)

Pozdrowienia dla kierowni(czki?) 159 SW na ramkach dzisiaj przed 10:00 w Garbatce :)

Witam kupię Alfę 156 sw w bardzo dobrym stanie pozdrawiam 693800665

Pozdrowienia dla czarnej 159SW mijanej wczoraj na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Grochowska w Poznaniu, około 9.20 rano.

Btw, jakiś element zwisał Ci spod auta - proszę zajrzyj, aby uniknąć problemów:-)

No to oficjalnie +1 Giulia QV w poznaniu. Spotkana na Ratajach zatrąbiłem i zagadałem kierowce na światłach do Posnanii. Świeża bo 200 km dopiero klepnięte. REWELACJA GADA.
Pozdrawiam bo może zajrzy na forum :)

Pozdrowienia dla alfaholika z mojego parkingu na przyjazni kolo kliniki dla zwierzat

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Prezes dziwie się ze nie dałeś auta do maruniaka
On by Cie pokierował gdzie automat naprawić

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót