@pokrop8 co się stało??? to rozumiem, że Ciebie nie będzie??
grzeje się, gadałem dzisiaj z mechanikiem i mówi że nie wie co jest grane bo wszystko działa tak jak trzeba. Zobacze jeszcze bo jutro jest dzień i będe go męczył.
Dzisiaj widzialem waldiego, ja jechałem dostawczakiem w strone lotniska koło 14.30.
Bardzo ładne i efektywne autko. Pozazdrościć!
<--..:oKrOp8::..-->
Wybrana miłością
samochód z duszą
POZDRO dla wszystkich ALFAHOLIKÓW!
^^ efektywne czy efektowne?![]()
I nie marudź tylko z tym autem wpadaj w niedzielę na spot![]()
Fakt zapylalem w tym rejonie
jedno i drugieDj Pablo to o której i gdzie mam być w tą niedzele bo już się pogubilem?
<--..:oKrOp8::..-->
Wybrana miłością
samochód z duszą
POZDRO dla wszystkich ALFAHOLIKÓW!
Godzina 12, parking koło Norauto pod M1
Panowie no wszystko tu jest napisane FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: forum, wymiana informacji między użytkownikami,
pokrop8@ Ty przecież już jesteś tam na liście bo pisałeś w tamtym temacie tylko jeszcze sie nie potwierdziłeś![]()
Pozdrowienia dla użytkownika tego forum - GreciaMrugaliśmy i kiwaliśmy sobie dziś na skrzyżowaniu Niepodległości - Kościuszki
![]()
A czy Ty @pedzaceimadlo nie jechałeś czasem w ubiegły czwartek rano na DK 5 między Kościanem a Poznaniem w kierunku Poznania? Chyba Cię mijałem z naprzeciwka![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki