Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Wielkopolskie i Lubuskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Wielkopolski (Poznań, Kalisz, Konin, Piła) i Lubuskiego (Gorzów Wlkp., Zielona Góra). Nie wiesz która droga będzie najlepsza dla Alfy? Która najszybsza, a która najciekawsza - zapytaj w tym dziale.

wczoraj lecialem z Krotoszyna i troche tych alf widzialem przy zjezdzie na autostrade nawet mi ktos odmrugal pozdrawiam
Użytkownik Maniak resoraków

Napisał
DJ_Pablo 
A czy Ty @pedzaceimadlo nie jechałeś czasem w ubiegły czwartek rano na DK 5 między Kościanem a Poznaniem w kierunku Poznania? Chyba Cię mijałem z naprzeciwka

To niestety nie ja, nie jeżdżę tamtymi stronami. Mogłeś mnie pomylić z Alfą, która jest identyczna w Poznaniu (ten sam kolor) i chyba jest jeszcze taka w Kaliszu ale to nie wiem na 100% tylko z opowiadań znajomego, który mówił, że po Kaliszu taka jeździ.
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisał
pedzaceimadlo 
To niestety nie ja, nie jeżdżę tamtymi stronami. Mogłeś mnie pomylić z Alfą, która jest identyczna w Poznaniu (ten sam
kolor) i chyba jest jeszcze taka w Kaliszu ale to nie wiem na 100% tylko z opowiadań znajomego, który mówił, że po Kaliszu taka jeździ.
W ciągu roku widywałem w Poznaniu dwie Verde Gemma, a prócz tego ostatnio widziałem taką w Rawiczu, zaś od wielu lat jeździ taka w Świebodzinie (często w Poznaniu) na tamtejszych numerach. 147 była moją pierwszą, więc mam słabość do nich
Użytkownik Rowerzysta

Napisał
pedzaceimadlo 
To niestety nie ja, nie jeżdżę tamtymi stronami. Mogłeś mnie pomylić z Alfą, która jest identyczna w Poznaniu (ten sam
kolor) i chyba jest jeszcze taka w Kaliszu ale to nie wiem na 100% tylko z opowiadań znajomego, który mówił, że po Kaliszu taka jeździ.
A już myślalem że to Twoja, zwłaszcza że kokor w miarę rzadki i też była z anteną CB na dachu
-
-
-
Użytkownik Maniak resoraków

Napisał
flatbeet 
to co.. robimy megamini
spot na Mogileńskiej pod sklepem "U Ewy"??
mi pasuje każdy dzień do niedzieli od rozsądnego rana /czytaj 13.00

/ do zdrowo widnego wieczoru tj. 21 ..tak żeby dało się Alfetki obejrzeć jeszcze.
..może ktoś jeszcze z Was krąży Warszawską codziennie przypadkiem i wpadnie przy okazji

??
Sobota 18 ?
Nie podoba ci się mój styl jazdy ? To zejdź z chodnika...
-
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)