Polecam Parking M1, dużo miejsca a i policja za często tam nie jeździ. Idealne miejsce dla tych, którzy chcą się pościgać - czyli ulica Szwedzka od świateł![]()
Witam Alfaholików z Poznania. ostatnio na forum Alfaclubu pojawił się pomysł - dobry pomysł tak na marginesie,organizowania takich "małych" lokalnych spocików w każdy piątek tygodnia.
Godzinę dogadamy za kazdym razem i ustalimy co większości pasuje, w końcu może jakaś godzina wejdzie Nam w krew i zostanie na stałe
Więcej info, dogadywanie szczegółow tychże spotów cyklicznych w temacie na stronie Poznańskiego Alfaclubu:
FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo forum, wymiana informacji między użytkownikami,
W ostatni czwartek przed długim weekendem na chybcika zorganizowanym spociku pojawiło sie 10 autek, mimo chmur i chłodu było naprawde fajnie.
Spociki organizowane by były na parkingu "Leszka" lub na parkingu M1...inne propozycje tez mile widziane
Co wy na to Alfaholicy? Mile widzana cała okolica i nie tylko
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Polecam Parking M1, dużo miejsca a i policja za często tam nie jeździ. Idealne miejsce dla tych, którzy chcą się pościgać - czyli ulica Szwedzka od świateł![]()
Na Szwedzkiej od swiateł do swiateł to nawet dwójki dobrze nie zapniesz
Poza tym raczej nie spotykamy się na wyścigito spocik Alfy nie "innych marek"
Pzdr
ZielooOO7 teraz Ci wytlumaczyli do czego masz alfe a tak calkiem powaznie to faktycznie takie spotkania mogly by wpasc nam w staly repertuar
20sta na Leszku potwierdzamCiekawe czy znów będzie lało, bo to juz taka tradycja jak sie spotykamy
![]()
Beda ale ok 21 jak jeszcze bedziecie
Chociaz ktos bedzie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki