I nawet smsa nie wysłałeś ? o ty niewdzięcznikujasne że bym pojechał ale pracuje od 9 do 17
![]()
Zakładam nowy temat bo pewnie się przyda w przyszłości
W każdym razie - jest ktoś chętny może na wypad na hamownię jutro, ewentualnie piątek do południa??
Planuję się wybrać jutro do GEKOCARS, może przypadkiem ktoś też reflektuje ??
I nawet smsa nie wysłałeś ? o ty niewdzięcznikujasne że bym pojechał ale pracuje od 9 do 17
![]()
Nie podoba ci się mój styl jazdy ? To zejdź z chodnika...
hello
ja bym się pisał na hamownie w grupietylko proszę dajcie znać wcześniej kiedy...
no i pytanie zasadnicze: czy hamują tam też automaty??
pozdr,
~tomaz
właśnie tam dzwoniłem i tak
'dyno - day' tylko w soboty i musi być minimum 15 aut, więc znając życie pewnie nie prędko się uda nam tak zorganizować
jeśli o mnie chodzi to ja jadę dziś po południu, jeśli ktoś z Was byłby też zainteresowany to piszcie tu na forum, tylko w miarę prędko bo mam tam oddzwonić i się umówić na konkretną godzinę, jeśli ktoś z Was pracuje to nic nie stoi na przeszkodzie bo na hamownię można przyjechać nawet po 17
ktoś z Was zainteresowany na dziś popołudniu?
__więc jestem umówiony na jutro na piątek na 9 rano, do wiadomości jeśli też ktoś by się pisał na to
__tomaz@ spytam się jutro ich na miejscu i dam znać jak z automatami
qrde dziś odpada...
ALE
traktuje temat jako otwarty... flatbeet czy możesz zapytać jak będziesz dzwonił co z automatami? czy na tiptronicu mierzą moc?
pozdr,
~tomaz
wiec byłem na hamowni i generalnie wrażenia pozytywne, obsługa tez nawet trochę miła, poza zjebką że nie umiem wjechać na rolki równo
a wynik?? powiem tak - Bella prócz tego że kosztowna to czasem potrafi sprawić bardzo miłą niespodziankę
jak na 7 letnie auto wyniki powyżej serii musi cieszyć- 120KM /seria 115/, 293nm /seria 275/
czy mam podstawy żeby sądzić że coś było modyfikowane w aucie czy możliwy jest taki wynik w serii bez żadnych modyfikacji?? test był robiony 2x i za każdym razem taki sam wynik
tomaz@ z tej radości zapomniałem spytać czy mierzą też automaty..ale to profesjonalny zakład, na taki wygląda więc sądzę że tez i automatami się zajmują
no to gratulacje!!! milutko taki wynik wykręcić
ja sie obawiam, że wypadne ponizej serii... ale moze to tylko kwestia oswojenia i przyzwyczajenia się do mocy?
plan mam taki, że najpierw jade na przeglad gazu (pierwszy właśnie wypada..), a potem na hamownieciekawe jaka bedzie różnica benzyna-gaz... no i w ogole jak bella wypadnie.
O automat to przez tel. zapytam, spoko
pozdrawiam,
~tomaz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki