Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Wielkopolskie i Lubuskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Wielkopolski (Poznań, Kalisz, Konin, Piła) i Lubuskiego (Gorzów Wlkp., Zielona Góra). Nie wiesz która droga będzie najlepsza dla Alfy? Która najszybsza, a która najciekawsza - zapytaj w tym dziale.
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Pozdrawiam dwie Panie w pięknej błękitnej 156 PZ0029X zjeżdżające dzisiaj o 15.48 z ronda w Przeźmierowie w bramę firmy przy rondzie. Zatrąbiłem (trochę głupio w takim ruchu i na rondzie), ale jechałem moim audi akurat
była Alfa Romeo 156 1.6ts, co będzie zobaczymy

-
13-05-2011 23:31 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
you
A ja pozdrawiam kolegę z klubowymi ramkami (PJA...), który stał na przeciw mnie na parkingu Tesco (Serbska - Poznań) ;-)
Przepraszm Cie kolego ale moja "stara" doprowadziła mnie w sklepie do czerwoności i nie miałem ochoty na rozmowy. Widziałem ,zapamietełem i przepraszam za zachowanie.
-
Użytkownik
Alfa i Omega
ja wczoraj ok 14:30 widziałem białą Giuliette przy wejściu na Cytadele od Armii Poznań..
-
Użytkownik
Romeo
Dzis obok Orlenu w Srodzie wlkp widziana 166 na PO blachach,jakis pajac w czerwonej ibizie zajechal ci droge,ja jechalem wisniowa 19,pozdr
-
Użytkownik
Embrion
W sobote wieczorem będe w Jarocinie. Czy ekipa z Jarocina gdzieś sie spotyka- chętnie poznam.
-
-
Użytkownik
Embrion
Ukłony dla kolegi ze 147 ....PJA..........dzisiaj rano przed 7 na Wawrzyńca
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Napisał
misiu7911
najczesciej
spotykamy sie "tutaj"

tutaj tzn na forum czy w Poznaniu......rozumiem, że na forum. Szkoda
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
Romek156
Przepraszm Cie kolego ale moja "stara" doprowadziła mnie w sklepie do czerwoności i nie miałem ochoty na rozmowy. Widziałem ,zapamietełem i przepraszam za zachowanie.
Tak to bywa kolego, tak czy siak czasu zbytnio nie było, ale autko bardzo ładne :-)
Pozdrawiam,
Kontakt: Kamil@alfista.pl Alfa Romeo 1.9 JTD 8v 105KM + virus = 130KM 310Nm@2240 obr./min.
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
you
Tak to bywa kolego, tak czy siak czasu zbytnio nie było, ale autko bardzo ładne :-)
Pozdrawiam,
No to może następnym razem uda sie zamienic kilka słów....do miłego.
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
pozdrowienia dla blondynki z niebieskiej/błękitnej 156 - dziś koło 15:00, w Przeźmierowie
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)