Śliczna Gtv sprzedana: http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&highlight=
Pozdrowienia dla srebrnej 156 WS po Fl z Gorzowa która mijałem dziś na Kosynierów ok 14.15
Pozdrawiam kolege w niebieskiej 156 którego wczoraj zastawiłem pod Intermarche na śmiałego w Poznaniu i oczywiście łapko-pozdrowienie było!!![]()
Alfa Romeo 156 Sportwagon
1.9 JTD 110KM 2001r.
Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 (PSE ....) ze skrzydłem, który podjeżdża w Robakowie pod jedną z firm codziennie
Zawsze jak wjeżdżasz mam Cie na oku hehe
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

Pozdro dla 156 SW PSE... niedziela odcinek autostrady D.Wilda - Komorniki i dalej ul. Głogowska do Komornik. Mignąłem awaryjnymi, kiwnąłem a kolega z innymi chyba lekko zdziwionyale gnał za mną dalej
![]()

Ostatnio edytowane przez you ; 06-02-2010 o 09:09
Pozdrawiam kolege z srebrnej Gtv TB o ile dobrze pamiętam na blachach dolnośląskich, jechałem kawałek za Tobą z Żagania do 1 wioski (kierunek Żary) moją zieloną strzałą![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

bastian10

pozdrowienia dla kolegi z Alfy widzianej wczoraj tj. 29.03.2010 ok godziny 15:40 na ul. Murawa pomiędzy osiedlem wichrowe wzgórze a os. kosmonautów.
Jestem świeżym użytkownikiem alfy i byłem tak podekscytowany, że ktoś mnie pozdrowił światłami na drodze, że nawet nie pamiętam czy to była 156 czy może 147 wiem tylko, że była ciemna:]
Dzięki kolego:] dumny jestem do dzisiaj, że dołączyłem do niesamowitej wspólnoty posiadaczy Alf:]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki