Daro ponoć hrabina która mieszkała w pałacu zdradzała męża na lewo i prawi o podobno na tym mostku ją przyłapał.
Zapraszam na zwiedzanie jak już rododendrony rozkwitom wtedy jest na co popatrzeć, o ile dobrze pamiętam to jest jeszcze gdzieś magnolia![]()
Daro ponoć hrabina która mieszkała w pałacu zdradzała męża na lewo i prawi o podobno na tym mostku ją przyłapał.
Zapraszam na zwiedzanie jak już rododendrony rozkwitom wtedy jest na co popatrzeć, o ile dobrze pamiętam to jest jeszcze gdzieś magnolia![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
A widzisz i znowu czegoś fajnego się dowiedziałem. Rozkwitnięte rododendrony mam też chęć obejrzeć.
Czyżby fajne miejsce na zlot??
Niestety nigdy nie byłem w tam w parku ale wiele dobrego słyszałem, więc czas nadrobić zaległości.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO - pierwsza, ale nie ostatnia.
Miejsce dobre ale czy nas tam by wpuścili to już inna bajka. Park jest zabytkowy więc trzeba by ogarnąć pozwolenia itd.. kto wie może i coś da się z tym zrobić. Jest jeszcze inna opcja, skorzystanie z parkingu pod szkołą i ewentualny grill na jej terenie (hehe wiem to dość dziwnie brzmi ale... sami zobaczcie)
i właśnie jak się patrzy za tą fontanną jest kawał "łąki" za rzeczką
Temat myślę że do ruszenia ale jednak zostawiłbym go na okres wakacyjny by zmontować większy zlot niż 5 samochodówPóki co mamy II Lubuski Zlot Alfaholików
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 26-04-2011 o 23:27
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
O tak w Ośnie mam nadzieję że się spotkamy. O której planujecie być przejazdem w Żaganiu.
Ja będę +/- 8:30 ale prawdopodobnie będę jechać przez Żary, droga lepsza, nie ma fotoradarów tyle co od Żagania do Nowogrodu Bobrzańskiego i ogólnie szybciej się jedziePoza tym nie przepuszczę przegonienia belli po autostradzie, raz na jakiś czas trzeba przewietrzyć silnik
![]()
To spotkamy się w ZG
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki