Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Wielkopolskie i Lubuskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Wielkopolski (Poznań, Kalisz, Konin, Piła) i Lubuskiego (Gorzów Wlkp., Zielona Góra). Nie wiesz która droga będzie najlepsza dla Alfy? Która najszybsza, a która najciekawsza - zapytaj w tym dziale.
Użytkownik Embrion
Hej LUBUSZANIE
Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli 156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna Brera, a o czerwonym GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?

Siemanko no wlasnie troche Was tam jest a tu co cisza zapraszamy
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
ArtB 
Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli
156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna
Brera, a o czerwonym
GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?
No Gorzów wita i pozdrawia
,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego "
Użytkownik Embrion

Jest Alficzka..dobra jest już nas dwóch na województwo lubuskie :-) no ale nie odrazu zbudowano Kraków...tak przy okazji dobry tekścik masz ,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia .....itd. :-)
-
-
Użytkownik Embrion

super! ZielonaGóra, ale to jeszcze nie wszyscy czekamy dalej..jest tam duuużo alficzek

gorące pozdrowienia z okolic Żar
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
-

spocik? gdzie kiedy? ja do 24 czerwca mam urlop wiec może bym się załapał
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)