gdyby był ktoś zainteresowany shamowaniem auta to zapraszam... dyno day organizuje osoba prywatna (czyli jaDYNO DAY) związana z a3-club.net. Nie jest to żadna reklama. Dodam, że normlanie wizyta na hamowni kosztuje 120 pln. Pozdrawiam.
21.11 - sobota
GEKO-CARS
POZNAŃ
ul. Główna 23
godz. 9.00
Koszt badania auta na hamowni, czyli wykonanie 3 pomiarów + wydruk (na życzenie wykres w wersji elektronicznej na maila) 60 pln. Płatne przy odbiorze wykresu. Czas trwania pomiaru jednego auta to około 20 minut (chyba, że pojawią się jakieś trudności z podpięciem auta do pasów zabezpieczających). W razie pytań proszę o PW, ew. 609-464-424.

Dobry punkt (GEKO), dobra cena, dobry termin. Ja niestety już moją Gtv shamowałem jakiś czas temu, ale każdemu polecam. I gratuluję inicjatywy, Fuzzy
![]()
Pozdr!
Piciu
Śliczna Gtv sprzedana: http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&highlight=

witam,
w najbliższym czasie organizowany będzie kolejny dyno-day na hamowni geko-cars w Poznaniu. Koszt (prawdopodobnie 60 pln.) i konkretny termin będzie podany wkrótce. Zainteresowanych proszę o stworzenie wstępnej listy.
W ubiegłym roku frekwencja przerosła wszelkie oczekiwania, pojawiły się osoby i auta z różnych klubów. Mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie.
Pozdrawiam
fuzzy: czy jest możliwość hamowania wersji na automacie (jest "tiptronic" czyli można wymusić bieg)?
jeżeli tak, to cena ta sama? ..byłbym chętny
pozdr,
~tomaz
AR166 2.5V6 '99 Sportronic

będę pytał kiedy pojade umawiać termin
Ja się piszę
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

Ja też wstępnie się piszę (zależnie od terminu).

…a więc
wstępnie ustalony termin to sobota 17 kwietnia (godziny między 9 a 14. Koszt 60 pln.
W odpowiedzi na pytania:
-jest możliwość shamowania aut z DSG i nie ma z tym większego problemu
-jeśli ktoś chce dodatkowo sprawdzić AFR, oczywiście jest taka możliwość za dopłatą
-co do aut z automatyczną skrzynią biegów jest to kwestia indywidualna (zależy od modelu, marki auta) i jeśli ktoś jest zainteresowany to może skontaktować się z właścicielem telefonicznie (o czym go uprzedzałem), bądź pofatygować się osobiście w celu odbycia jazdy próbnej![]()
Ostatnio edytowane przez Alfamaniak156 ; 02-04-2010 o 13:15
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki