Chciałbym prosić Was o pomoc- kogos z Kalisza czy w przyplywie wolnego czasu, móglby zobaczyc to autko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10259561
Cena troszke za niska podejrzewam, ze to przez kolor ale nie chcialbym jechac 300km na darmo, ten przebieg ten rok w tej cenie?? robi wrazenie
Musisz być bardzo ostrożny co do tego auta. Mój dobry kolega sprzedał 2 tygodnie temu Cromę z dieslem 150KM z 2006 roku .Auto kupione w polskim salonie i bezwypadkowe i udokumentowany przebieg poniżej 50 000 km ( ma kilka aut ,Croma służyła tylko do wyjazdów zagranicznych raz w miesiącu) . Krzyknał za nią najwyższą cenę na rynku jak za ten rocznik 55 kpln i sprzedał nie wstawiając nawet na allegro czy otomoto.Myślę ,że da ci to trochę do myślenia ,że zadbany i perfekcyjny egzemplarz nie jest oddawany za psie pieniądze.Pzdr
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Dzwoń do mnie jutro popołudniu - numer telefonu masz na PW . Komis znany w Kaliszu i to niekoniecznie z solidności![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki