GOKARTY w Gorzowie

• Autor wątku Autor wątku kartingowo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kartingowo

Guest
zapraszamy na nowo powstały tor kartingowy w Gorzowie na terenie TESCO ul. Słowiańska. Start 20 czerwca. Jeżeli chodzi o sprzęt są to RX7 (2010r.!!!!) z silnikami 9KM wiec idzie poszaleć. kontakt 605-358-978

witam a o której godzinie ten start ?
jak dam rade to wpadnę : )

spoko, tylko wole wiedzieć wcześniej bo muszę sobie czas rozplanować z pracą ; )
jak coś to czekam na info ;) pozdrawiam papa

dzisiaj byłem, chłopaki rozstawiali sprzęt dopiero ale dla klubowiczów jest 30% zniżki, tj ok. 12zł za 15min jazdy jakoś. ale na stówe dopiero będę wiedział na dniach. zbierze się chętnych i się jakoś zgadamy

i powiem tylko że tor rzecz jasna z opon ale dość długi. chwilowo jest 5 gokartów, jakoś w lipcu ma być ich 11

=D 5 wystarczy, zobaczymy ilu chętnych będzie, mi najbardziej odpowiada sobota,
albo w tygodniu po 17, chociaż wolałbym wekend ; )

według mnie 12 zł to bardzo tanio jak za 15 min szaleństwa :),
ale i wystarczająco żeby wygrać ahaha ; )
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na dalsze informacje

dzisiaj raz jeszcze byłem i wygląda to tak. jazda wiadomo 15 minut. cena w zależności od wielkości grupy (ewentualnie chyba od ilości przejazdów). tak przy małej grupie będzie to do 30zł. im wiecej osób/przejazdów to na pewno taniej.

co do daty proponuje 10 lub 17 lipca. niestety ja nie jestem dostępny wcześniej w żadną niedziele

mi pasuje każdy dzień tylko wcześniej muszę wiedzieć co gdzie i o której, chyba że coś bardzo pilnego mi wypadnie (wyjazd), a tak to raczej zawsze dostępny, ustalmy termin na ten lipiec i będzie idealnie ;), czyli niedziela, może 10.07 ?? hmm..

Z chęcią się z wami pościgam dajcie znać jak już konkretny termin będzie.

witam i jak z tymi gokartami ?? aktualne wszystko jaki termin ostatecznie ustalimy ?? jakieś propozycje ??

bobryt jak sytuacja bo my czekamy ja mam ze slavolem cos sobie do udowodnienia:P

racja zero organizacji : ( no nic czekamy dalej ; )

Amortyzatory
Powrót