Może być i spot w Gostyniua co do pierdzenia, sprawdzałeś szczelność dolotu, czy nie łapie lewego powietrza?
Może być i spot w Gostyniua co do pierdzenia, sprawdzałeś szczelność dolotu, czy nie łapie lewego powietrza?
tak sprawdzalem i dolot ( od filtra powietrza do przepustnicy) jest strzelny. Juz mi rece opadaja powoli bo nikt nie wie co to jest a caly silnik drzy od czasu do czasu na biegu jalowym
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
koledzy ale dzisiaj odpalilem moja Alfette i pierdziala tylko do momentu pelnego rozgrzania sie silnika. kiedy juz sie rozgrzal silnik do swojej pelnej temperatury to pierdzenie ustapilo wiec mysle ze bedzie dobrzei juz nie dlugo bedzie mozna sie umowic na jakis spocik gdzies co ??
Może być i Gostyńdziwne objawy z tym pierdzeniem podłącz pod komputer i sprawdz może są jakieś błędy
To może masz coś nie tak z sondą lambda.. Sprawdziłeś ją, napięcia albo na kompie?
tak koledzy sady sa dobre bo mialem Alfe podlaczona pod kompa i nie wszystkie bledy co byly to sa wykasowane. I jest bez zmian lekko popierduje. Ale to nic wydaje mi sie ze jej przechodziwiec moze samo jej przejdzie
![]()
Hello Alfisty
Mieszkam niedaleko Jarocina i Koźmina WLKP, więc nie daleko Was
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez johny603 ; 01-11-2011 o 00:39
Witaj witaj kolego![]()
Hej
mam tutaj bardzo mało postów, bo więcej siedzę na AC
A tutaj obserwujęwięc jestem na bieżąco z informacjami
Pozdrawiam
fajno czym nas wiecej tym lepiej i razniejoby tak dalej
![]()
Dobra ja już mam alfe w domu, więc mogę skoczyć gdzieś na spotkanie do Gostynia albo jeszcze lepiej do Krzemieniewa![]()