Spot 22 ( Sobota ) Wielkopolska Ślesin koło Konina

Xofer

Nowy
Auto
Giulia Veloce, Giulietta
Ogólnie wtajemniczeni z "Konin Alfa" wiedzą. Co jakiś czas organizujemy spoty w Ślesinie koło Konina, zakładam nowy temat aby powiększyć nasze grono i poznac nowych Alfaholików i ich Belle ;) Standardowo kanjpa, browar, obejrzymy swoje Belle i zobaczymy, więcej atrakcji zależy od tego ilu nas będzie, możemy zorganizować zabawę PaintBall ( to był by już 3 raz )...

Godzinę jeszcze ustalimy, tak aby wszystkim pasowało.

Lista jak na razie:

1. Xofer + Klaudyna
2. Stereo

Ostatnia edycja:
w elektrowni konin klime zakladam ;) spimy w domkach u anny

Na moim terenie w mojej branży ? Oj nie ładnie :P Co robicie dokładnie ?

Ja w środę spadam do Poznania na montaż... dziwna ta polityka niektórych firm. Może niedługo będziemy jeździć do Peru na montaże a Peruwiańczycy do Polski.

Ostatnia edycja:
Na moim terenie w mojej branży ? Oj nie ładnie :P Co robicie dokładnie ?

Ja w środę spadam do Poznania na montaż... dziwna ta polityka niektórych firm. Może niedługo będziemy jeździć do Peru na montaże a Peruwiańczycy do Polski.

tak wypadlo ze tam robimy ale zazwyczaj blisko poznania ;) choc czasem i szczecin wpadnie ;) obgadam z paulina moze wlecimy na ten zjazd ;) chce kupic 164 ale z 3.0 to moze obejrze twoja ;)

tak wypadlo ze tam robimy ale zazwyczaj blisko poznania ;) choc czasem i szczecin wpadnie ;) obgadam z paulina moze wlecimy na ten zjazd ;) chce kupic 164 ale z 3.0 to moze obejrze twoja ;)

Jak masz ochotę mogę wpaść do Ciebie w tygodniu i się pochwalę;)hehe - ja kiedyś robiłem w Krakowie, ale to troszkę dziwne bo koszta samego dojazdu są duże, teraz rozmawiam z kolesiem z Łodzi. Ale to nie mój problem, ja się cieszę że mam pracę i zwiększam rynek :D

po 17 jestem juz w domkach i z tego co wiem to bede tam albo do czwartku albo piatku okaze sie jeszcze . sle ci pw

1. Xofer + Klaudyna
2. Stereo
3. Martuś + Piracik
4. Yago_ + Ania (ale jeszcze nie na 100%):cool:

Być może, nie wiem jak załatwię z pracą, a o której i jaka lokalizacja ?

Siemka!!! macie pomysł na jakąś miejscówke żeby można było gdzieś usiąść i pogadać bo aura nie sprzyja na zewnątrz. Zdechła gęś raczej odpada bo złe wspomnienia mamy :p Xofer będziesz swoją Bellą czy jak zwykle nie :p chciałem te aluski zobaczyć...

no właśnie panie Xofer jaka miejscówka?? Bo w sumie dawno niepilismy i jeszcze powiedzą że my jakies abtynenty czy co :P

P.S. jak dla mnie to lepiej 18:)

Ogólnie jeśli o Ślesin chodzi to zostaje dołek ten bar koło bramy Napoleona - raczej kicha, tryton koło KWB - ale tam raczej będziemy tylko my i w sumie tyle. Może jakiś PUB w Koninie, Musztarda, Kredens ? Belli nie będzie bo trzeba wypić;) Aluski zostały stare bo są teraz inne wydatki jak np: wyciek oleju z silnika ;)

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

Tweety ?

no fakt kicha :( A ten bar na Orlenie??

Może być i bar na Orlenie ale tam tak pusto, ja bym był w sumie jeśli w Ślesinie to za kulawą, albo Konin... Może jakieś dziewczęta nowe będą :Phehe

To sie zastanówcie i dajcie nam znać jaki wybór z miejscem. Xofer co tam ci sie przytrafiło z tym wyciekiem???

Amortyzatory
Powrót