• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot Blazejewko 14-15 kwietnia 2012r.

cima&paula

Nowy
Auto
alfa 164 tb v6 ;)
Witamy!!!

Zapraszamy serdecznie wszystkich Alfaholikow na zlot pt. "Spoznione topienie marzanny", jak i innych milosnikow marki ALFA ROMEO!!!

Zlot odbedzie sie w miejscowosci Blazejewko pod Poznaniem, w dniach 14-15 kwietnia.

Przyblizony plan zlotu:

1. Zebranie wszystkich na duzym parkingu Poznan
2. Objazd po Poznaniu (trasa w trakcie ustalen)
3. Wizyta u Piotra Nagorskiego, do zobaczenia: jedyny w polsce na chodzie MONTREAL, ZAGATO, oraz inne okazy warte zobaczenia
4. Jesli pogoda i chetni dopisza odwiedziny palacu w Rogalinie
5. Zjazd do Blazejewka
6. Topienie marzanny (uczczenie wiosny)
7. Impreza przy muzyce na zywo, puszczana przez naszych klubowych dj-ow

Kosztorys:
nocleg w hotelu nad jeziorem 50zl/os
sniadanie(jezeli wszyscy sie zdecyduja) 13zl/os

IMPREZA:
przy rozsadnej pogodzie w ogrodzie pod namiotem jezeli pogoda bedzie gorsza dostajemy sale
na osobe 2 piwa (to warunek wlasciciela lokalu) cena za 2 - 12 zl (reszta alkoholu mozna dokupic lub przywiezc we wlasnym zakresie)
jedzenie (w tym kawalek miesa, kielbasa, zupa, stol biesiadny, oczywiscie zamowione bedzie 2-3 rodzaje miesa np. karkowka,szaszlyk, piers z kurczaka) - 45zl/os

Stół biesiadny: szynka wiejska kiełbasy różne kaszanka salcesony różne pieczywo wiejskie smalec domowy ogórki małosolne w kamionkach

+ do tego napoje, serwetki, kubeczki, ognisko i kielbaski do ogniska

CO DAJE 260ZL/PARY
dzieci do lat 7 bezplatnie, powyzej polowa stawki

wszystkie informacje beda zmieniane na biezaco w ty poscie

Liczymy na przyjazd nie tylko ludzi z Poznania czy Wroclawia ale takze z innych miast,jestesmy przygotowani na duza frekwencje:-)

ostateczny termin składania zgłoszeń to 20marca !!!!!!

jeżeli chodzi o zaliczke to do ustalenia ale bedzie potrzebna na wpłate do ośrodka!!!!

W RAZIE JAKICH KOLWIEK PYTAN ZGLASZAC SIE DO: CIMA&PAULA, CZAREK82, TOMAJ (ORGANIZATORZY)

LISTA CHETNYCH:
1. CIMA&PAULA
2. CZAREK82
3. TOMAJ
4. siwulec82 + Ania
5. marek + Asia + Pies
6.

Ostatnia edycja:
LISTA CHETNYCH:
1. CIMA&PAULA
2. CZAREK82
3. TOMAJ
4. Siwulec82 i Ania

proponuje przepisywać listę i się dopisywać na końcu żeby była na końcu pełna lista i nie trzeba było szukać po wszystkich postach ludzi. termin przyjmowania zgłoszeń zostanie w terminie późniejszym ustalony i ewentualna zaliczka.

ostateczny termin składania zgłoszeń to 20marca !!!!!!

jeżeli chodzi o zaliczke to do ustalenia ale bedzie potrzebna na wpłate do ośrodka!!!!napisze jeszcze co wchodzi w skład

Stół biesiadny: szynka wiejska kiełbasy różne kaszanka salcesony różne pieczywo wiejskie smalec domowy ogórki małosolne w kamionkach

NO I OCZYWIŚCIE OPRAWA MUZYCZNA SERWOWANA PRZEZ DJ-ja !!!

Ostatnia edycja:
no kurcze fajnie się to przedstawia - mam nadzieję, że nie będę miał szkoły... w tej chwili za wiele nie mogę powiedzieć jedynie tyle że naprawdę chętnie wyrwałbym się i zrelaksował w gronie Alfistów...

A ja już wiem że w tych dniach muszę być w szkole. Szkoda, bo chętnie bym pojechał na taki zlot. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy!

A podaj jakiś namiar na ten hotel albo się dowiedz czy jest zgoda na maskotkę klubową :D (biały piesio poduszkowy). Mam nadzieję że tak bo piesio godnie reprezentuje na zlotach naszą markę :D

LISTA CHETNYCH:

1. CIMA&PAULA
2. CZAREK82
3. TOMAJ
4. Siwulec82 i Ania
5. Marek i Asia + pies

będzie zajebiście!!!!!! szkoda tylko że taka słaba liczba chętnych. Może napisać na ogólnym do innych miast... Alfiści łączmy się HAHAHAHA

Znam ten ośrodek, nawet mi się podoba. Zresztą ja tam na miejsce mam jakieś 20 km.

po opisie ciekawie się zapowiada:) ja z Ostrowa to Poznań w zasięgu, spytam się szwagra co on na to:) może 2 alfy więcej będzie:) no i zobaczę też czy szkoły nie będę miał...

Amortyzatory
Powrót