Witam was! tak sobie myśle ze sprzedam aluski 16 z op0onkami 16/205/55 od mojej julki praktycznie nówki , przejechane mam jakies 2 tys km,
oponki sa continental, kto mnie poznal na ostatnim spocie w Poznaniu to je jakos kojazyco do ceny to mozna sie jakos dogadac tak se mysle
a dlaczego chce sprzedac juz mowie - chce kupic 18/225/40chodz nie wiem czy na te nasze drogi to dobry pomysl.

Nie to nie dobry pomysł, ale jak wyglądają![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Ale rozumiem, że opony zimowe? A cena jakaś orientacyjna i model opony?
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

chce kupic 18/225/40![]()
Ja na takich smigam, jest twardo ale jak bedziesz omijal dziury to nic innego niesprzyjajacego poruszaniu sie Ci nie grozi. Pozdrawiam

one są 5x110 ??:>

To są opony letnie- i tak zimy nie ma a to fotki
a i są 5x110. Co do ceny powiem jutro bo jeszcze nie wiem, wiem napewno jedno ze zejde conajmniej 23%![]()
Skorki, że tu się 'wcinam' ale nie koliguję koledze w sprzedaży, gdyż mam inny rozstaw śrubmyślę, że zostanie mi to wybaczone
Też mam alu na sprzedaż, sam chcę kupić jakieś 17".
Alu, które sprzedaję ma rozstaw śrub 5x98 (czytałem, że śruby pływające mogą "czynić magię" więc prawdopodobnie z nimi będą pasowały też na rozstaw 5x100).
Tak więc mam oryginalki 16" z oponami dunlop 2x 205/55 i 2x 225/55 - opony letnie.
oto foto:
![]()
Ostatnio edytowane przez bercik556 ; 28-01-2012 o 16:50

Panowie,niedosyc ze niepodajecie ceny to jeszcze wrzucacie takie ogloszenia w nieodpowiednie dzialy,jest bazar i tam takie rzeczy sie umieszcza,no chyba ze sie niema 50 postow![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki