Myślę, że warto napisać również tutaj oprócz FB. Myślimy o przeniesieniu spota ze względu na pogodę pod dach na parkingi Kaskada albo Galaxy.
Myślę, że warto napisać również tutaj oprócz FB. Myślimy o przeniesieniu spota ze względu na pogodę pod dach na parkingi Kaskada albo Galaxy.
A nie lepiej na parking CH Turzyn? Nie tak tłoczno i za darmo![]()
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
Może być i CH Turzyn.
Jesień weszła do nas pełną parą! Zapraszamy Was wszystkich na comiesięcznego spota, który odbędzie się w Niedzielę (15.11.15) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00. Pamiętajcie, aby porządnie się ubrać i zadbać o swoje Alfki, gdyż jesień weszła do nas pełną parą.
Natomiast w środę, 11 listopada wyruszamy na Lotnisko w Chojnie, gdzie przyłączymy się do wydarzenia charytatywnego organizowanego przez BMW Klub Szczecin.
Oczywiście w razie zmian pogody, niezwłocznie powiadomimy Was o ewentualnych zmianach miejsca spotkania i godziny.
Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
Czas: 15.11.2015, 14:00 (Niedziela)
Więcej informacji znajdziecie na Alfaholicy Zachodniopomorskie
![]()
Hu Hu ha, nasza zima bardzo zła! Chwilowo jeszcze nie taka zła, ale warto już zadbać o odpowiednie gumy dla swojej Belli! Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (20.12.15) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00. Pamiętajcie, aby porządnie się ubrać i zabrać ze sobą coś ciepłego w kubku.
O godz. 14:40 standardowo wyjeżdżamy na "obiad Alfaholików", czyli przejazd do Pizzeri Palermo lub w inne, wcześniej umówione miejsce. Oczywiście w razie zmian pogody, niezwłocznie powiadomimy Was o ewentualnych zmianach miejsca spotkania i godziny.
Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
Czas: 20.12.2015, 14:00 (Niedziela)
Więcej informacji znajdziecie na Alfaholicy Zachodniopomorskie
Ostatnio edytowane przez bajtek5 ; 13-12-2015 o 15:13
Nie wiem czy bede w stanie prowadzic Ale![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
U mnie ten sam problem co u Andrzeja bedzie ale najwyzej moze jednym autem sie zabierzemy![]()
Peugotem cabrio?bez dachu w czapkach, szalikach i rekawiczkach?
![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Panów dwóch to już od jakiegoś czasu na spotach nie widziałem...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]