Parę osób mi poleciło właśnie jeśli chodzi o ustawienie zbieżności, ale żadna z nich nie posiada alfy, a alfa to nie vw![]()
Parę osób mi poleciło właśnie jeśli chodzi o ustawienie zbieżności, ale żadna z nich nie posiada alfy, a alfa to nie vw![]()
Alfy nie mozna porownac do niczego innego oprocz drugiej AlfySkoro maja taki extra sprzet to chyba juz nie trzeba byc inzynierem by go obsluzyc.
A piekarzy to chyba nie zatrudniaja.Wiec mysle,ze bedzie dobrze.Maja wprowadzone wszelkie ustawienia w komputerze,wiec chyba zrobia jak nalezy.Zawsze mozesz wrocic na poprawke gdyby cos Ci nie pasowalo.Kiedys tez tam chcialem sie umowic,kazali tydzien czekac.A ja cierpliwy nie jestem.
Pojechalem do utechu i bylo dobrze.
Mi się nie spieszy chce poprostu aby było dobrze zrobione i mieć frajde z jazdy i nie tracić czasu na poprawki
No chłopaki poznałem maniaków alf którzy bardzo dobrze znają, rozbierają i składają alfy. Zaczynają do tego robić mapy i są w dobrej cenie ale są sprawdzeni przeze mnie i teraz do nich jeżdżę jeśli potrzebuję skomplikowane rzeczy robić. Podaje namiary: Ul. Goleniowska 63, Lubczyna tel: 660412121 Radek
Zarobieni![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Potwierdzam chłopaki są połapani w robocie
p.s
Nie Lubczyna tylko Rurzyce
pozdrawiam
Polecam Licencjonowaną Stacje Zabezpieczeń Antykorozyjnych Pojazdów Krzysztof Szubartowski Rust Check , ul. Generała Bema 17, Nowogard tel. 600 483 812. Odebrałem właśnie auto po kompleksowej konserwacji podwozia i profili zamkniętych. Konserwacja trwała 2 dni i jestem zadowolony z jej wykonania. Zdemontowane zostały wszystkie osłony silnika, nadkoli i inne. Podwozie zabezpieczone było najpierw czarnym Rust Checkiem a następnego dnia bezbarwnym oleistym preparatem tej marki. Cała karoseria z zewnątrz i w środku w profilach została zabezpieczona przezroczystym Rust Checkiem. Wszystko wykonane bardzo starannie. Na pewno więcej będzie można powiedzieć po zimie i w kolejnych latach eksploatacji. Pan Krzysztof jest bardzo sympatyczny i o zabezpieczeniach wie chyba wszystko. Wykonuje je od 20 lat. Cena za usługę to 500 zł. Myślę że adekwatna do nakładu pracy jaki trzeba było włożyć w takie przygotowanie auta.
Cześć wszystkim.
Możecie polecić jakiś warsztat w Koszalinie, gdzie ludzie mają pojęcie o 159?
Nie chce go oddawać do kogoś kto będzie mówił głupot o tym ze to masakryxznie awaryjne auto i że trzeba było kupić jakieś normalne (czytaj VW, BMW, AUDU):-)
A co chcesz robić?