• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie było falstartu żadnego, na 3 klakson miało być i od razu po 3 klaksonie ruszałem ;>

Kto tam pisał falstart?:) Daniel źle ruszył.Nie przytrzymał jej na obrotach a ten silnik bardzo ich potrzebuje by w miarę szybko ruszyć z miejsca.

Szkoda że nie zostałem dłużej to i ja bym się spróbował... jak by ktoś Małego brzdąca popilnował hehehe ;)

Nie pamiętam już kto poruszył temat wyznaczenia punktu docelowego podając współrzędne GPS w AM. W przypadku gdy w menu głównym mamy wybrane "Menu proste" to operacja taka nie jest dostępna. Gdy odznaczymy "Menu proste" pojawia się w opcjach "Prowadź do" odpowiednia zakładka.

Yyyy to byłem ja:) Szczerze powiem że nawet nie wiem co było zaznaczone a co nie.Teraz już tego nie sprawdzimy bo stabi_pl już tam namieszał:)

Tak mi się kojarzyło ale nie byłem pewien. W najnowszej wersji jeśli zaznaczysz "Menu proste" to Ci taka opcja wyznaczania trasy zniknie. Warto wiedzieć ;)

Ja raczej nie dam rady... ale są chłopaki ze Szczecina przecież ;)

Bardziej myślałem czwartek piątek.Jest taki kolega Dragon1967 który nigdy nie może się wstrzelić w spoty.Nie chcę żeby było że tylko dla niego ten termin ale bardzo chciał by się z nami spotkać w któryś z tych dni więc jak szanowni koledzy dacie radę pod koniec tygodnia na spontona jak to Franek napisał to było by git:P

To ja niestety odpadam... Wszystkie weekendy mam wyjazdowe... Nie mogę zagrzać tyłka na miejscu;)

Ja raczej nie dam rady... ale są chłopaki ze Szczecina przecież ;)

Łukasz teraz też jest ze Szczecina ;). Mnie niestety w najbliższym czasie nie będzie - może w okolicach 22-23 października jak się uda. No ale jakby ktoś był w okolicach centrum Polski 8 października to zapraszamy na spor do Piotrkowa. Na liście jest już ponad 30 osób i będzie więcej.

Łukasz teraz też jest ze Szczecina

Wiem drift-r ;) Rozmawiałem z nim jeszcze przed przeprowadzką do Szczecina u niego na garażu w K-linie jak grzebał przy Q4 :)
W Polsce centralnej, to już na pewno mnie nie będzie :/ a szkoda, bo na pewno będzie fajnie przy takiej liczbie osób :)

Amortyzatory
Powrót