spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

koque

Guest
Cześć,

Cholera zastanawiałem się jaki tu post można wpisać żeby był odpowiedni, może powyższy.
Do rzeczy, chciałbym reaktywować lub rozpocząć dla poniektórych (jak dla mnie) spotkania na szczycie:)
Dla nowicjuszy (jak dla mnie) jest to ważne aby pozyskać informacje od starszych (oczywiście doświadczeniem kolegów/koleżanki), dla bywających wcześniej, możliwość spotkania zapomnianych twarzy:)
Pomyślcie o tym, taki zjazd to same plusy.

pozdrawiam

K

Może jakiś grill za tydzień,lub cóś innego?Oczywiście jak pogoda dopisze:)

chętnie ale nie w sobotę.
może też nie zakładajmy takich ciężkich planów jak grill, choć propozycja jest bardzo kusząca.
toć to nasz nowy sport narodowy "GRILLOWANIE"

W sobotę to napewno niet.Jak już cóś to niedziela,ale jak znam życie to chętnych nie będzie.

Pogoda do dupska...
ale w końcu kiedyś trza coś zoorganizować :)

Może na początek warto się poprostu spotkać :) Dogodny termin i ogólnodostępne miejsce typu krematorium, lotnisko, jakiś większy parking...spotkajmy się, poznajmy, pogadajmy...a później będziemy planować grille i biesiady :)
Może jak opiszemy na forum takie spotkanie i wkleimy kilka fotek to następnym razem znajdzie się więcej chętnych... :)

Może na początek warto się poprostu spotkać :) Dogodny termin i ogólnodostępne miejsce typu krematorium, lotnisko, jakiś większy parking...spotkajmy się, poznajmy, pogadajmy...a później będziemy planować grille i biesiady :)
Może jak opiszemy na forum takie spotkanie i wkleimy kilka fotek to następnym razem znajdzie się więcej chętnych... :)

Dobra myśl jak na początek :)

Jeżeli pogoda dopisze i nie będzie padać to proponuję Wały Chrobrego w tą niedzielę lub za tydzień.Jest gdzie postawić autka,można pospacerować(opcja dla osób z dziećmi),a jak coś do centrum blisko,by gdzieś kawkę spić.

Wały dobra myśl :) ew. starówka...
Bardzo proszę tylko nie ta niedziela bo żona ma 30tke i do tego rocznica ślubu i jestem całkowicie wyjechany a nie mogę przepuścić pierwszego spotu w regionie (po reaktywacji) :)

Następna niedziela czemu nie, chyba raczej żadnych planów nie będę miał więc spotkać się można... przekażcie dalej infooo :)
tylko jaka lokalizacja?... jakoś Wały mi nie podjeżdzają :)

Mi z kolei pasuje ta niedziela bo w następną nie będzie mnie w kraju.

Ale na pewno będzie taki czas że termin wszystkim podpasuje :)

To teraz dowaliłeś... :)
nigdy nie było takiego terminu co by każdemu pasowało :)
dachu to co ustalamy, gdzie w następną niedziele sie spotykamy?

5.09.10 jest spot ogólnomarkowy na Chociwlu... chyba ze wtedy...

Ostatnia edycja:
To teraz dowaliłeś... :)
nigdy nie było takiego terminu co by każdemu pasowało :)
dachu to co ustalamy, gdzie w następną niedziele sie spotykamy?

5.09.10 jest spot ogólnomarkowy na Chociwlu... chyba ze wtedy...

W tym terminie ja odpadam.Śmigam z http://www.bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?p=21894#21894 na zlocik.
Mi pasi niedziela za tydzień.Zróbmy listę kto chętny za tydzień i będziemy wiedzieli czy sens się umawiać.Chętni:
1.Dachu

---------- Post dodany o godzinie 21:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:16 ----------

W tym terminie ja odpadam.Śmigam z http://www.bmwklub.szczecin.pl/forum/viewtopic.php?p=21894#21894 na zlocik.
Mi pasi niedziela za tydzień.Zróbmy listę kto chętny za tydzień i będziemy wiedzieli czy sens się umawiać.Chętni:
1.Dachu

Jeszcze jest opcja soboty.

W soboty to ludziska pracują itd... niedziela. tylko o której i gdzie...

Zaproponowałem wały,może parking przy media mark skoczymy razem na niedzielne zakupy:)

---------- Post dodany o godzinie 12:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:45 ----------

Jak będziemy tak wybrzydzać to nigdy się nie spotkamy,bo zawsze będzie jakieś ale.

Amortyzatory
Powrót