mechanik kujawsko pomorskie

• Autor wątku Autor wątku brzoza13
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

brzoza13

Guest
poszukuje mechanika, ktory zna sie na Alfach najlepiej Włcławek i okolice, ale Torun tez ujdzie

Bydgoszcz ma paru idealnych do Alfy.
hej, podrzuc prosze jakies namiary, moze byc na priv
w przyszlym tyg chce podjechac zobaczyc alfe w okolice bydzi
i chetnie podjade do kogos kto ma pojecie o tym , a nie do stacji kontroli lub ASO

666043480 - p. Janek, mechanik z Bydgoszczy
Robiłem u niego auto, polecam z czystym sumieniem. A jak się zalogujesz na SCAR, czyli do bydgoskiego klubu Alfy, to dostaniesz upust na usługi :P

dzieki SEMRI , bylem sprawdzic alfe u Rejskiego na Fordonie
wyszla ok i zagoscila w garazu
wiec przybyla jedna wiecej 159 w kuj-pom
pozdrawiam i dzieki za namiary moze kiedys skorzystam

jak nie przyjedziesz na spota do Świecia lub Grudziądza to Cię znajdziemy :D 159 w SW czy sedanie? Ta druga jeszcze nie gościła u nas na spotach, więc zapraszamy :)

A gdzie ten Janek ma swoj warsztat

na osiedlu Kapuściska masz jakiś hotel, czy coś w tym rodzaju, a dalej za nim wjazd na siedzibę przedsiębiorstwa ZACHEM. Przed ich bramą skręcasz w prawo (obok takiego małego parkingu), wjeżdżasz w garaże i jesteś na miejscu :)

jak nie przyjedziesz na spota do Świecia lub Grudziądza to Cię znajdziemy :D 159 w SW czy sedanie? Ta druga jeszcze nie gościła u nas na spotach, więc zapraszamy :)

SW oczywiscie , niedlugo slub a pozniej pewnie....
wiec SW przyda sie bardziej:)
na Spota pod MC w grdz wpadne naapewno , a do swiecia i tak sie wybieram jakos w tym miesiacu wiec nie bedzie problemu
autko to czarna 159 SW z bezowa skora CG 70022
1.9 jtdm 120km

na Spota pod MC w grdz wpadne naapewno , a do swiecia i tak sie wybieram jakos w tym miesiacu

e tam pod MC :P my ostatnio robimy bardziej interaktywne spotkania :D zapraszamy, spodoba Ci się
ps. też planuję jako rodzinne autko 159 SW, ale to w przyszłości

Niedlugo wiosna, moze do tego czasu kupie samochod mam nadzieje,tak czy tak chetnie pozwiedzam Swiecie tez podjade :)

W tym dziale pojawiają się tematy odnośnie naszych spotkań, zapraszamy do ich odwiedzania (i naszych spotkań również:D)
ja już nie off topuje, sorrki;)

Co do mechaników to polecam w Grudziądzu jak leci się na Toruń to zjechać na biały bór i tam jest koleś co zna się dobrze na Alfach.

Dlaczego nazywasz go magikiem? Pytam z ciekawości.

bo nie spotkałem jeszcze człowieka, który miałby taką wiedzę na temat włoskich samochodów. Cokolwiek nie potrzebuję i dzwonię do niego to z pamięci potrafi mi powiedzieć szczegóły danego modelu, co gdzie idzie, jakie przewody, itd. Jak z nim rozmawiam to mam wrażenie jakby posiadał w głowie instrukcje obsługi wszystkich modeli. Poza tym potrafi wnikliwie wyjaśnić działanie poszczególnych podzespołów. Krótko mówiąc, nie spotkałem jeszcze człowieka z tak rozległą wiedzą motoryzacyjną, którą potrafi tak dobrze przekazać nawet laikowi.

Przypinam się do tematu ponieważ nie wiem czy czasem nie będę potrzebował kontaktu do jakiegoś specjalisty.

bedziesz potrzebował to dam Ci namiary i wytłumacze jak dojechac do tego z Bydzi. Naprawdę świetny mechanik

Amortyzatory
Powrót