niedziela Tomek to chyba nie bardzo za tydzieńJa też bardzo chętnie na spotkanie, ale chyba za 2 tygodnie wypali, bo wszyscy będą pochłonięci 1 listopada
![]()
niedziela Tomek to chyba nie bardzo za tydzieńJa też bardzo chętnie na spotkanie, ale chyba za 2 tygodnie wypali, bo wszyscy będą pochłonięci 1 listopada
![]()
Niedziela to raczej każdemu średnio pasuje, aczkolwiek w sobotę po południu/wieczorem mógłbym się zjawić![]()
Faktycznie zapomniałem o tej niedzieli![]()
Ja tak myślę żeby może za te 2 tygodnie bo w ten weekend może mało ludzi mieć czas a chodzi o to żeby zjawiło się jak naj więcej ludzi,coraz więcej jest z okolic Wielunia zainteresowanych ale z Kluczborka i Namysłowa też są i może udało by się jakoś wszystkich ogarnąć.
Tak myślałem że jak by się więcej osób zdeklarowało to zgadać się tak jak kiedyś w hetmańskiej bądź innym miejscu (bez względu na pogodę by się pogadało itp)
Ewentualnie jak by pogoda była fajna to można gdzieś na jakimś dużym parkingu naj lepiej pod centrum handlowymco myślicie ?
Tomek ja za dwa tygodnie jestem jak najbardziej zaA i na różne opcje jestem otwarty
Tylko kto ma kontakt do kolegów z Namysłowa/Kluczborka by ich namówić? Kamil a Ty byś za dwa tygodnie był, bo Cie dawno nie było
![]()
Koledze z Kluczborka dałem znać może coś z tego wyjdzie![]()
Bardzo chetnie bym sie do kogos przyczepil po drodze. Moze ktos bedzie z Klu lub okolic. Widze ze kolega zwoli jest z Kepna, mam tam 30 min jazdy, pojechalibysmy na dwa autka i moze jeszcze kogos po drodze by sie zgarnelo.
wyskrobane z iphone 6 plus
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
to się już musicie na PW zgadaćKamil a Ty wogóle to masz już upatrzoną następczynię ?
teraz niestety to i ja się nie wyrobię w weekend... BTW Twojemu bratu tak AR chyba nie podpasowała bo szybko dość sprzedaje?
Pozdr Paweł
Będę śledził temat i postaram się ogarnąć dwie 156 i jedną 155 więc do boju haha