ty sie nie boj o kase my jestesmy team piła a nie poznan tu jest organizacjaperfekt kazdy dostal numer konta na PW i ile do zaplaty ma a kto nie znajdzie chwili na przelew zapraszamy na lotnisko w niedziele tam odbierze i zaplaci bo i tak tam sie spotkamy a pozniej gdzies skoczymy a ty karol jak chcesz bowling to trzeba zarezerwowac z 2 tory tylko niech sie okresla kto przyjedzie napewno bede ja ze slavolem i ty radziu impuls pisal tez a reszta
To tez dlatego zaproponowalem takie spedzenie czasu wczesniej zeby zobaczyc ile osob bedzie chetnych na taki wypadzik
To mamy tak
-Ja z zona
-Tomasz
-Slavol
-Michu
Kto sie jeszcze pisze??I zabieracie zony - dziewczyny - kochanki ze soba??
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
i jeszcze jedno na ktora bysmy sie umawiali do bowlingu??Jak myslisz Tomek,Slavol??

mysle ze 14 na lotnisku i pozniej do bowlingu
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
suchar szuka samochodu oczywiscie alfy romeo z moca min, 150 km full wypasdo 30, pare tysiecy nie wazne jaki model
no dobrze to teraz jeszcze czekamy powiedzmy do czwartku moze piatku zobaczyc ilu nas bedzie i pojade dowiedizec sie o ta rezerwacje i zarezerwowac jakies tory![]()
I jeszcze jedno pytanie organizacyjne... Idziemy pograc czy bedziemy tez pili jakas cole i posiedzimy sobie dluzej??Ania ma dniowke i bedzie dopiero po 19 jak to wyglada u was?? Tomek mowiles ze masz wolny poniedzialek ,Slawek poniedzialek masz wolny posiedzisz dluzej, Radek a TY zagoscisz u nasz dluzej??

Wszelkie opcje mi pasują![]()
156 3.0 V6
kastro nie wiem ja przyjadę z wągrowca i bedę tam miał córke i żone a więc jak będziemy wracać do domu w niedzielę, to będe siedział do ok 18,30. jeżeli zostaniemy do poniedziałku w wągrowcu to będę mógł byc dłużej a więc sie okaże pewnie w piątek sobotę nie wiem jeszcze

kastro-karsto co za roznica karol moze byc wszyscy ktorzy dostali widomosc o koszulkach w niedziele zglaszaja sie albo przelewaja kase

Nawet i fidelkastro moze byc, kase dam na lotnisku wn iedziele za koszulki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki