Robi się, robi..... od wczorajszego poranka, i robi się dalej. Za jakieś 15 min jadę do kumpla na kawkę. Powinna być gotowa na dziś, dam Ci znać.
156 3.0 V6

oj slavol jaki ty dobry zalatwisz mi tez wymiane rozrzadu za 4000kmco w niedziele
Cos jutro jakies spotkanie ?

Ha, tym razem ja odpadam, do 14-tej jeszcze mogę, później "rodzinne sprawy".
156 3.0 V6

Ja tylko napisać chcę, że żyję, bella po dwóch tygodniach stania w garażu odpaliła bez problemuniestety na laczkach które posiadam jazda jest niemozliwa w obecnych warunkach atmosferycznych
. Zatem do wiosny. Impuls jak Alfa po remonciku?

no to slavolku degadacja slavol jak zawsze do szeregowca ha hato za tydzien o 16 a ty jacus lancuchy zaloz
![]()
Mrhiacynt, poki co, jazda to zupelnie inna bajka, milo smigaoi 10 postaram sie jeszcze wachacze zmienic. No i musze lewe kierunki zrobic bo jakies zwarcie chyba mam...pewno od mrozu/wilgoci.
A tak poki co jest dobrze![]()

impuls podjedz do mnie w jakis wekend podlaczymy alfe do kompa zobaczymy czy ma jakies bledy program ma kabel dostalem na mikolaja ( dzieki slawku)
Okej Tomek, jakos postaram sie podejsc. Jak cos bede dzwonil, tylko daj nr (chyba ze chcesz zachowac prywatnosc) W nastepny weekend mam popoludniowki wiec bedzie ciezko, chyba ze jak co w tyg Ci by pasowalo?
P.S. Kierunki dzis naprawilem, juz dzialaja
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki