tak
nie
Witam.
12-13 września Lubelski Klub Alfa Romeo organizuje w lublinie zlot. Zlot dwudniowy, plan do końca jeszcze nie ustalony ale narazie badamy ewentualną frekwencje.
Przewidziany nocleg nad Jeziorem Zaglębocze (domki) cena 97 zł za domek.
W niedziele od jedenastej zaczyna się rallysprint na torze lublin który połączymy z naszym zlotem, każdy chętny będzie mógł wystartować za cenę 45 zł od samochodu(cena jeszcze w negocjacji), w tym kilka przejazdów próbnych i pięć z pomiarem czasu.
Zachęcam do przybycia i wstępnej deklaracji obecności. Więcej szczegółów w najbliższym czasie.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualnie do zrobienia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
Ile osób mieści się w domku ???
Gdzie znaję link, aby zobaczyć jak wygląda ten ośrodek?
Gdzie można zobaczyć jak wygląda ten tor ?
Co to znaczy kilka przejazdów ?
Co jest przewidziane w ramach tego Zlotu?
link do ośrodka:
http://www.zaglebocze.pl/
link do toru:
http://www.pzm.pl/Tory_Kartingowe/Tor_Kartingowy_LUBLIN
mamy narazie zarezrwowane 4 domki z lazienkami , domki 4 -0s0bowe ale wejdzie pewnie więcej osób.
Co do rally sprinta więcej info potem. Plan zlotu także później.
No, do mnie dziś napisał na GG przemiły człowiek z Lubelskiego klubu Alfy Romeo z zaproszeniem na zlotCóż, z tego co chwilkę pogadaliśmy myślę, że warto pojechać
![]()
Trochę mi tylko głupio tak jeździć na te wszystkie zloty bez własnego samochoduale co się odwlecze to nie uciecze
Dałem info na Kieleckim klubie Alfy Romeo i może znajdę kogoś z kim podzielę się kosztami paliwa, tak jak to jest w przypadku Częstochowy
Muszę powiedzieć, że fajne towarzystwo ci Alfaholicy![]()
więc ostateczny termin deklaracji to piątek rano,
ustalenia co do zlotu :
spotykamy się o 11 pod zamkiem w lublinie,
zarezerwowane jest 4 domki, do piątku jeżeli dostaniemy deklaracje 100% uczestników dobierzemy resztę,
w lublinie robiliśmy zaliczki w wysokości 20 zł, ale dla osób z zewnątrz domki będą płatne na miejscu,
ustaliliśmy że na grilla wrzutkę każdy będzie robił w swoim zakresie , .
Browar zapewnia LKAR.pl
Z Lublina 13 osób jest na 100%.
Podsumowując:
Zlot tak jak pisane było wcześniej , dwa dni, spotykamy się w lbn , po paru godzinach przenosimy się nad zagłębocze, i w niedziel rano 11:00 na tor lublin. Wyżywienie w swoim zakresie, piwo zapewnia LKAR.pl , domki w cenie 100 zł( w domku 4 łóżka).
Jeżeli jakieś pytania proszę pisać.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki