Hmmm....ja tam nie narzekam.... poupalalem auta demo, zgarnalem kupe kasy od frajerow i do tego wyspalem sie, bo o 22 byl koniec imprezy.
I koniecznie daj mi poprowadzic te "drogie auta z pracy"!!! Naprawde, chcialbym kiedys chociaz usiasc w wozie za 100000
Po prawdzie, nie wygladasz mi na pracownika salony Bentleya, ale moge sie mylic![]()
![]()
![]()
sorry, ale wiecie co to znaczy przyjąć krytykę? nie każe wam się zgadzać z Kosiarem, bo 95% ludzi się podobało i wiem że się tu wpisał żeby dokopać komuś, ale można chyba grzeczniej trochę?
mam nadzieje że ty adasco nie będziesz reklamował przyszłych zlotów...
O braku możliwości pojeżdżenia autami wspomniało sporo osób, a mieszacie z błotem tylko wybrańców?
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

stary kotlet
p.s.
na to bobryt też jest regulamin
pkt6 Nie wyciągaj tematów sprzed paru miesięcy tylko po to, aby dodać jedną kompletnie niezwiązaną z tematem uwagę.
Ostrzeżenie: 2 pkt
dawaj
ryjcu - to może oddasz mi za te "atrakcje" bo kiełbasę zjadłem więc to odpuszczę
Właśnie żeby było sprawiedliwie - tematy o poprzednich zlotach podwieszone usunęliście - tutaj odświeżanie starych podpada pod regulamin - inni użytkownicy używają znacznie bardziej dosadnych sformułowań i nadal pisują na forum ba nawet organizują pewne kwestiei do tego jeszcze mają pretensje
Po prostu krew mnie zalewa jak widzę delikwenta który rejestruje się tylko po roku ponownie tylko po to żeby wyrazić swoją opinię akurat w tym temacieA odchodził dość głośno - Rozbawił i wnerwił mnie zarazem stąd taka moja reakcja.
A Ty Bobryt chyba też tam nie byłeś - może opierać się tylko na zdaniu innych
Apeluję - zamknijcie ten temat jak najszybciej ! Niech umrze śmiercią naturalną ! Bo tak to będzie tylko ferment na forum !
---------- Post dodany o godzinie 06:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:55 ----------
Doskonale wiesz że ja tak
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 20-11-2009 o 07:02
ZEJDZ ze mnie. Jakbys nie zauwazyl, to NIGDY nie krytykowalm zadnego zlotu ani tym bardziej nie oskarzalem organizatora, ze cos zarobil. Najwyzej dawalem rady, co mozna poprawic. Moze dlatego, ze wiem, jak ciezko taka impreze ogarnac. Zreszta, w tym roku zlot zrobicie sami, to zobaczycie co i jak. Mam nadzieje, ze u was wszystko bedzie idealnie.
A Kosiar jest ostatnim, kto powinien sie wypowiadac. Niech powie, ile zaplacil, gdzie spal i jak sie zachowywal. Nie powie? Braklo dziecku odwagi?
Dzieciaku ? a czy ja się obrażam ? , a to że spałem w aucie to się tego nie wstydzemiędzynarodowe imprezy na torach odbywają się tak że śpi się w aucie lub namiocie
Nie jesteś skarbówką że muszę pisać ile wydałem , osobiście uważam że wydałem sporo jak na taki zlot , a jak się zachowywałem ? jak masz jakieś uwagi to napisz
A czy uwaga Kosiara nie była związana z tematem? Gdyby pisał o sytuacji politycznej w centralnej Afryce, albo zwyczajach żywieniowych Pigmejów, mógłby dostać ostrzeżenie. Dlaczego wtedy, gdy padają słowa krytyki dochodzi do świętego oburzenia, za każdym kolejnym razem? Może niech osoby urażone 'zgłoszą posty' zawierające krytyczne wypowiedzi do usunięcia?

Jahu wiesz, że łamiesz umowę kupna/sprzedaży? Jeszcze nawet zarząd jej nie podpisał, a Ty już ją łamiesz. Nie wiem po co te zaczepki.A tak na marginesie już się z forum przeprosiłeś ? Czy też ktoś Cię poprosił żebyś to napisał ? CZy Ty to może nie Ty tylko kiepska prowokacja charakterystyczna dla pewnej grupy użytkowników ?
W roku 2010 możesz się wykazać i zorganizować Zlot Alfaholików bo jak na razie nie ma komu . Dobierzesz atrakcje na imprezie tak żeby było tanio i wesoło ( z 5 piw wystarczy ) tylko nie przesadź z ceną za Zlot . Tyle z mojej strony - życzę miłego TROLLOWANIA .
Tak, jakby user alfaromeo dostał ostrzeżenie za ten punkt, tydzień temu to pewnie by założył 8 tematów w sprawach organizacyjnych.
Na temat reputacji to wielu miało do powiedzenia, że "punkty za staż nie są wyznacznikiem wiedzy i taki user z 1 postem może napisać coś wartościowego"... Może jednak ją włączyć z powrotem?
Adaś... Weź Ty się zastanów zanim coś napiszesz.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki