Mam taką skromną propozycję
Odkąd jeżdżę AR w powiecie Bocheńskim to widać nas trochu, ale brak powitań itp daje mi do zrozumienia ze to zwykli użytkownicy samochodów.
Dlatego chciałbym zaproponować spotkanie Alfistów, alfoholikow, ludzi i ich bellpowiedzmy 20 lub 27 wrzesnia w Bochni na parkingu pod dawnym Plusem ! ?? czy ktoś wogóle byłby chetny ?
![]()
Nie tylko ludzi z Bochni ale od Krakowa aż po Tarnów lub od Zakopanego po Hel zapraszam i prosze o jakąś wypowiedz:*
ps przepraszam za bledy i brak polskich znakow ale to stare przyzwyczajenie z gg![]()

moglbym zawitac ale dopiero 2 pazdz.bede w Polsce a do Bochni mam zut beretem![]()
o co k'mon???
Macieju ja będe tylko załatw miejsce w Agawie i możemy po rozmawiać ja się postaram Rudzielca przywieść.
AR 166 2.0 TS PIWO TO MOJE PALIWO
W najblizsza sobote bede w Bochni, jestem za spotkaniem.
Pozdrawiam
----------------
156 SW 1.9JTD / 116KM '05
Dawniej
156 SW 1.9JTD / 116KM '03 R.I.P 21.01.09r
155 2.5 TD / 125KM '97
to panowie jest nas 3w sobote to o ktorej ? ja moze zoorganizuje jeszcze kogos ale nie obiecuje jezdzi pare alf po Bochni jednak szczerze czy ktos tu zaglada oprocz Pani Anetki i mnie to nie wiem
![]()
Mam caly dzien wolny , w okolice Bochni narysuje sie juz dzisiaj ale pozno w nocy pewnie kolo 23:00
----------------
156 SW 1.9JTD / 116KM '05
Dawniej
156 SW 1.9JTD / 116KM '03 R.I.P 21.01.09r
155 2.5 TD / 125KM '97
ja sie bede gdzies krecil pewnie kolo 23 i to raczej na 100% ze bede sie krecil w rejonachale nie ma co gej spotkania robic
chyba ze to pisz num koma na priva to sie odezwe
aa co do jutra to piszczie propozycje godzin ?
to nie tylko samochody to całe życie
Alfy jak kobiety pogłaszczą i podrapią ale i tak je kochamy:*:*
Hello, napiszcie o której ma być spotkanie bo może zdążę wpaść jak mi oddadza lancie. jutro rano wymiana wahaczy no i jak sie uda to bym zagościł. Jakieś miejsce, w którym się spotkamy.
Szczerze to ja jestem za godzinami wieczornymi bo kupa zalatwien przez dzien potem dziewczyne odwoze na pidzama partyale zawsze czas znajde dla innych milosnikow alf wiec sie jakos dostosuje
albo niedziele wtedy mi pasuje o kazdej porze
![]()
to nie tylko samochody to całe życie
Alfy jak kobiety pogłaszczą i podrapią ale i tak je kochamy:*:*
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki