Proponuje spotkanie w KRK w najbliższych tygodniach, jeśli jest ktoś chętny to proszę wpisać się na listę. Trzeba wykorzystać pogodę, puki jest jeszcze w miarę ładna. Od razu proponuje wypełnić ankietę dotyczącą terminu.
1. M@T
ja jestem za spotkaniem tylko 26 września mi nie pasuje ale reszta terminów mi pasuje
1. M@T
2. Darknes
ja również mogę się spotkać obojętnie w którym terminie, tylko ze 27 wrzesnia jest spot w bielsku..
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
Today we are living our future memories..

A czy przyjmiecie wiernego Alfaholika bez Alfy? :-)
Miło będzie poznać gościa, który rozbił taką fajną Alfę. Zrobię sobie wycieczkę do Krakowa. Termin obojętny, ale fajnie gdyby była to sobota
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi
Kraków to dobry pomysł, bo jeśli będzie nie daleko to przypcham swoją bellę.A tak serio to jeśli zdąże naprawić to będę.
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
Cicioriina

Ja tez wpadne ale moge dopiero 10/11 pazdziernika
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
7. r0bertos
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Ja się wstępnie zapisuje na 50% co do terminu to jeśli będę to się dostosuje![]()
KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
GG:5805038
Witam ja również chętnie się spotkam. Niestety termin 3/4.10 mnie nie będzie pozostałe terminy ok.![]()
Fajnie że będziesz , cieszę się że będę mógł zobaczyć jeszcze moją starą alfę , Kotlet ja do dziś żałuje że ją rozbiłem , zwłaszcza że mi się 155-tki bardzo podobają i napewno jeszcze 155 będę miał![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki