Właśnie wpadłem na ten wątek.
Jestem jak najbardziej ZA.
Tylko warunek, jedziemy na główną imprezę, nie na piknik do muzeum
150eur to nie jest kupa szmalu, a za taką bibę jestem skłonny wydać te pieniądze. Kto wie, być może uda mi się do tego czasu wymarzonego spidera kupić
Byłbym za tym aby zrobić listę osób chętnych na wyjazd.

Taka ciekawostka odnośnie programu: http://www.alfanews.pl/2009/12/17/re...potkania-riar/

Gadałem ze znajomym. W zimę do Mediolanu z Katowic można polecieć za 40 zł!
Z Okęcia wylot 14 czerwca, powrót 28 czerwca - 160 złMnie raczej na drogę transalpejską na fotelu pasażera nie namówicie. Jakby co to: https://www.sky4fly.net
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 18-12-2009 o 12:16
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

Nie no świat się kończy, na obchody 100-lecia ulubionej marki samolotem!!! To jakby rocznicę ślubu świętować z koleżanką zamiast żony (he,he to nie byłoby złe akurat)
Chętnie pojadę, nie byłem jeszcze we Włoszech, a i okazja przednia, tylko obawiam się że skończy się na szumnych deklaracjach, niejedna taka inicjatywa umarła w przedbiegach. Jak pojadą choćby trzy autka to jestem z wami na 99%.
156 3.0 V6

Ja się żadnym samolotem nie wybieram.
Biorę ze sobą swoją bellę i w trasę![]()

Zobaczymy ilu z Was dojedzie do granicyJa tam jadę jako widz, wkleiłem, jakby ktoś jeszcze chciał jechać w takiej formie
![]()
no to już wiem kiedy biorę urlop<jupi>
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
zabierz mnie, Aniucha.

To co robimy tą listę czy nie. Tylko błagam niech każdy się zastanowi czy urlop to nie problem, czy będzie kasa, czy się nie żeni - wychodzi za mąż, nie ma egzaminów itp, itd. A potem na listę żeby się choć zorientować jakie będzie zainteresowanie. jakby co to:
slavol na 99%, ten jeden na trzęsienia ziemi, meteoryty, kasację pojazdu (tfu, tfu) i inne takie kataklizmy.
156 3.0 V6
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki