Spoko jak coś to ja jestem sąsiedzie![]()
Napisał do mnie kolega z AC, któremu pomigałem na drodze(to jest siła społeczności Alfistów!), że jest pomysł na zorganizowanie spotu w Milanówku dla Alfisti z południowo-zachodnich okolic stolicy (chociaż jak ktoś z Warszawy albo bliskiego Łódzkiego by sie skusił, to tym lepiej). Temat organizacyjny jest na stronie AC: http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=22233, choć chętni mogą się wpisywać i tutaj, a ja oczywiście jak będą znane jakieś szczegóły to obiecuję umieścić tu więcej konkretów.
Spoko jak coś to ja jestem sąsiedzie![]()
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP!
Tak, jak obiecałem - aktualizuję stan dyskusji na temat spotu. Ostatnia propozycja to: Parking pod Tesco w Milanówku, w niedzielę 17.12.2010 o godzinie 20 lub 21 (jeszcze na etapie ustaleń)
Mi się może nie udać, ale ciągle mam jeszcze nadzieję, więc może do zobaczenia jak ktoś z Alfaholików będzie![]()
Ja niestety będę wtedy w pracy![]()
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
Ja na 99% będę na parkingu![]()
Tak jak mówiłem mnie NIE będzie na 100% więc dajcie później znać jak było i może fotka jakaś ? Pozdro
Ja się melduję około 20 po![]()
I jak było ?
redek zimnooooale przyjechało kilka osób pogawędziło się itp
![]()
Ilu was dokładnie było ? Były jakieś foty ?
Ktoś się wybiera 24go do Arkadii ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki