Dostałem maila od kolegi Tomasa z Litwy, przesłał mi materiały o ich imprezie i poprosił, żeby poinformował polskie kluby. W imprezie wezmą udział kluby z aż 3-ech krajów. Nawet jakbym miał już Alfę do tego czasu to raczej na pewno odpadam - nad morzem w sezonie trzeba pracować.
Ale może ktoś chciałby odwiedzić Litwę?Ja nigdy tam nie byłęm, ale wiem, że Estonia ma swój fajny klimat, a Litwa niedaleko
Wiecej informacji o imprezie: http://www.alfanews.pl/2010/01/29/za...lfaturas-2010/
Ma ktoś jakieś info po angielsku o tej ich 155? Kiedyś coś czytałem, że to niezła maszyna...
PS
Jak możecie to powklejajcie na inne fora, strony o Alfie, może ktoś będzie chętny pojechać, w końcu dostaliśmy oficjalne zaproszenie![]()
Ciekawy temat choc Cięzko bedzie pogodzic wszystkie zloty.hm...
fajnie, że będę już po ślubie miesiąc
alfa city chyba się przy tym chowa...![]()
166 2,4 JTD CF2 140 CV Progression '99
166 2,5 V6 24V CF2 Distinctive '00

Na razie Strzała się odezwał do Tomasa po litewsku, bo on w połowie Litwin i odpisali, że będzie opłata za zlot, ale symboliczna. A jak symboliczna to pewnie za wyżywienie trzeba samemu płacić, a jak ktoś chce spać w hotelach to też będzie musiał wyłożyć.
Możliwe, że zlot zacznie się od razu w Pałągu/Pałądze. Można się już wstępnie zapisywać na zlot, tylko niech to Strzała napisze, bo o coś tam miał jeszcze zapytać![]()

hehe dobra rozumiem![]()
EOT
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Ja jadę![]()
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
może byśmy liste zrobili osób chętnych na wyjazd??
1. MaRcCo
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki