proponuje ostatnią niedzielę kwietnia.
w tym tyg. postaram się skontaktować w władzami Ośna, może coś pomogą i z Łagowem czy pod wiaduktem będzie można porobić foty, bo tam dość wąsko na dużo aut jest
proponuje ostatnią niedzielę kwietnia.
w tym tyg. postaram się skontaktować w władzami Ośna, może coś pomogą i z Łagowem czy pod wiaduktem będzie można porobić foty, bo tam dość wąsko na dużo aut jest
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Na początku kwietnia \ zgłoszę się do gazety regionalnej może nagłośnią nam nasz zlot
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Bobryt , jezeli potrzebujesz , zeby w czyms Ci pomoc to daj cynk.
Ja moge zabrac duzego grilla, wegiel i co potrzeba, jedzenie we wlasnym zakresie
pozdro
,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego "
Oczywiście tez jestem zatermin świetny a miejscówka jak najbardziej odpowiednia
do tego grill i grupowa sesja
Fajnie jak by sie nagłośniło zlocikpewnie dużo by przyszło ludzi
podziwiać nasze belle
Ale niestety będziemy 1 Alfą bobryta![]()
(bobrytowa)
"...mało nas, mało nas, do pieczenia chleba" nie wiem kto to śpiewał, ale zrobiło się jakoś niepokojąco cicho w tej sprawie, więc trochę pobijam temat i apeluję do pozostałych którzy jeszcze się nie deklarują o wpisy. Pozdrawiam:-)
bastian10
małomówni są co niektórzy, ale frekwencja myślę że dopisze![]()
Mam nadzieje że dopisze ponieważ chcę zabrać swoją "lepszą" połowe.Pisałem do kilku osób z forum ale niestety cisza....
Poszło wstępne info do gorzow24.pl, Auto Świata, gazeta.pl, Gazety Lubuskeij![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki