Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

Użytkownik Alfa i Omega

Karabiny, murzyny?
Myśleliśmy o złożeniu wniosku do urzędu miasta, jak widać po zlocie Rollsów jest to wykonalne... Wtedy rynek byłby przeznaczony dla Alf 
Ja boję się tylko dojazd tak dużej grupy aut jakiej się spodziewamy.

Użytkownik Alfa i Omega

Jestem jak najbardziej za. Trzeba spróbowć, może się uda. Tylko wydaje mi się że bez mocnego sponsora marne szanse. Rynek to wizytówka miasta- nie miejsce 'palenia gumy". Miasto bardzo liczy na turystów- głównie Niemców. W weekendy jest tam mnóstwo ludzi. Może dobrą miejscówką byłby plac pod Halą Ludową- też oczko w głowie urzędników. Pozdrawiam i Powodzenia
-
-

Mamy nowego sponsora, który ufundował nagrody dla zwycięzców konkursów - markowe akcesoria rajdowe oraz kupony rabatowe na zakupy w sklepie rallyshop.pl

A plac solny?? może na niego by nas wpuścili- i do SPIŻA by sie wpadło na piwko ... eh juz ze 3 lata tam niebyłem

a ktoś do UM gada ? czy tylko tak sobie piszemy ?

Na razie gadamy
Jak pomysł się podoba to się spróbuje, z członkami Mia Giulia i nową Giuliettą będziemy mieli większe szanse

Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia