Witam
Proponuje małe spotkanie w Bytomiu np. na parking M1 w Bytomiu koło stacji Neste ( Niedziela 16 Maj godzin 15.00 taka mała zmiana) aby się przedstawić i poznać osobiście miłośników Alfy Romeo.
Mam nadzieję że się paru znajdzie...
pozdrawiam
czekam na odp.
Ostatnio edytowane przez Przemoc13 ; 13-05-2010 o 21:24

Myślę że mógłbym się pojawić.
Do potwierdzenia jeszcze bo to dla mnie dość odległy termin.
Jeśli kolega chce to ja prawie co tydzień podjeżdżam pod Go Sport na 3 Stawach. Zbiera się tam ekipa m.in Audi - można mnie często spotkać w towarzystwie ekipy z A3-ek. Serdecznie zapraszam .. w sumie już dziś
Pozdrawiam
Venom'ek
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
ja też myślę że mógłbym się pojawić ale to zależy od pogody tylko kolego powiedz czemu akurat chcesz sie tam spotkać? tam może być dosyć dużo aut na tym parkingu...
tylko zapytałem bo w niedziele może być tam tłok i nie będzie gdzie stanąć
równie dobrze można by się spotkać w Bytomiu pod M1

Dla mnie bomba.. ja mam do M1 w Bytomiu 5 min jazdy ;P
Dla chętnych krótkie info:
Ja dziś będę po 19 w Katowicach na 3 Stawach przy Go Sport (lub jak będzie lało to na parkingu podziemnym) z ekipą AUDI. Jak ktoś chce się pojawić to zapraszam, a że nie mieliśmy się okazji jeszcze osobiście poznać możecie mnie i belli szukać po ksywie "Venom".
Pozdrawiam
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
napisałem M1 Bytom bo wiem że tam jest dużo miejsca i na pewno było by gdzie stanąć

ok dla mnie tez nie ma żadnego problemu podjechać na M1 w Bytomiu
może znajdzie się jeszcze paru chętnych...
może i tak tylko że ten temat jest w niewłaściwym miejscu powinien być na forum regionalnym tam może więcej osób by było

dzięki za info
wrzuce tam jakiś wątek... i zobaczymy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki