Zapraszam na kolejne Ognisko w legendarnym już Topolnie ;P
Odbędzie się w pierwszy weekend czerwca.
Atrakcje:
-Ognisko i pieczenie kiełbasek itp.
-Integracja
- grill
-prezentacja naszych aut ;P
- i inne atrakcje ;P
Godziny dokładniej nie ustaliśmy z chłopakami z BDG, ale myślę że od 12:00 będziemy zjawiać się na miejscu.
Wrzucam Mapkę, choć najlepiej też mieć numer do kogoś z nas bo nie trafice sami jak tam nie byliście (jest ciężko).
Miejscowość Topolno, Z drogi z Bydgoszczy na Świecie trzeba skręcić w Zbrachlinie (jest drogowskaz) jechać kilka km aż będzie się zjeżdżało z górki krętą drogą i przed zabudowaniami leśna droga w lewo w gęsty las ;P
Trzema kropkami zaznaczyłem miejsce ogniskowe
A najłatwiej umówić się z jakimś z nas który zna drogę.
Zapaszmy Alfisti z regionu jak i całej Polski już nie raz dowiedziała nas ekipa z Poznania i okolic
Zapraszamy
Link do Bydgoskiego Forum:
http://www.falbydgoszcz.fora.pl/info...-2010,741.html

Na to ognisko to własne drewnoitp. bo wstępnie dwie Alfy z Piły mogły by zawitać, czyli więcej info na temat bo jeszcze na takiej imprezie nie byłem. Pozdrawiam.
No Panowie i Panie coś małe zainteresowanie spotkaniem ;/
Tak mało jest Alfaholików w Kuj-Pom?????
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
ktos z rypina ,brodnicy, golubia lub lipna jedzie ,bylo by razniej - postaramy sie zjawic
155 1.8 ts 8v była - ciężka strata - bol i rozpacz
156 2.5 v6 2001 - radosc i szczescie wraca
Jadą dwie Alfy z Kowalewa Pomorskiego To po drodze więc mógłbyś sie z nimi zgadać Tu masz link do forum AlfaClub ostatni post w temacie. http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...525&highlight= Jak coś to sie zarejestruj i napisz do "shimmi" Pozdrawiam
Raczej mam wolny weekend - więc przyjadę :-), a ponieważ jestem blondynką za kierownicą będę potrzebowała nawigacji - Kuba liczę na Twoją pomoc :-)
bede raczej na pewno. integracjyjnie.
ps. bedzie mial ktos moze mozliwosc zabrania kabla do diesla obd2?
www.nissanklub.pl
tam się wychowałem
JA mam OBD2 Ale nie mam laptopa,
sam kabel moge zabrać....
wezme lapitopa i internet moze uda sie cos zassac na miejscu. tylko ze ty masz ts a ja jtd. nie wiem czy kabel bedzie kompatybilny ale zawsze mozna sprawdzic. i tak z gory dzieki.
www.nissanklub.pl
tam się wychowałem
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki