Spot Jubileuszowy na 100 lecie AR - Bydgoszcz 24.06.2010
Z okazji zbliżającej się setnej rocznicy powstania naszej ukochanej marki z Mediolanu, Zapraszam na Spotkanie 24 czerwca w Bydgoszczy w godzinach wieczornych (18/19).
Dokładną godzinę i plan spota opisze później najpierw musimy obgadać wszystko z ekipą z FAL z Bydgoszczy.
Ale Zarys jest taki by się spotkać (najlepiej w środku miasta w charakterystycznym miejscu) , przejechać się całą kolumną po ustalonej trasie w naszym mieście aż skończyć spotkanie na pogadance w jakiejś knajpie. Nie ma być to jakiś wielki zlot ale kameralne spotkanie Alfisti w ten szczególny dla nich dzień
Zapraszamy wszystkich z okolic jak i całej Polski
Chętnych prosił bym o dopisanie na listę
Lista:
Jakub1989
Lista:
Jakub1989
Slades
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
Ogólnie mogę już coś konkretnie napisać na temat spotkania:
PLAN SPOTA
17-19 - Spotkanie wszystkich przed salonem Alfa Romeo Autex w Bydgoszczy.
Ogólnie w tym czasie mamy możliwość obejrzenia sobie z bliska nowych modeli AR (niestety Julki nie będzie) wypić kawę pogadać o motoryzacji z pracownikami salonu. Dla chętnych możliwa jazda próbna AR Mito 1.4 Multiair 135 KM. Może będzie coś jeszcze ale na razie nie wiem.
19-19:30 Jedziemy pod hale sportowo-widowiskom Łuczniczka gdzie się zrobimy krótką sesję zdjęciową wszystkich samochodów.
19:30- Idziemy do Pubu Olimpic Bowling Center przy Hali Łuczniczka ( w planach była gra w kręgle niestety wszystkie tory są już zarejestrowane ;( )
Serdecznie zapraszam
AKTUALIZACJA
Co do Kręgli w Olimpic Bowling Center udało mi się załatwić więc zarezerwowałem tor na godzinę od 21-22 (inaczej się nie dało) zarezerwowałem również stolik więc będzie gdzie spocząć.
Ostatnio edytowane przez Jakub1989 ; 23-06-2010 o 16:51
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki