ja sie pisze![]()
Ja będę na pewno
W ramach tajnego wywiadu powiem ze audislask.pl bedzie w liczebnosci okolo 30-40 autek (przynajmniej na ta chwile).
Jakbyśmy powtórzyli wynik z Bielska to kto wie...
Dla osób nie znających lokalizacji - rewelacyjna miejscówa na sprawnościówkę. Tor jest niewielki i dość wąski i masakrycznie techniczny, ale można się bardzo wiele nauczyć. Niestety nawierzchnia naljepsza nie jest :/
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
ja sie pisze![]()
Ja też myślę że będę![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Pszczyna teżplanuje być - może max 3 alfy podjadą. A jak nie to z kolegą 1 autem będę.
hmmm i cisza...
odwagi alfisti! zorganizujmy się! jako że to mój dziewiczy zlot, zachęcam nieśmiałych do zjazdu.
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Dopisujcie się do listy:
1. slip83
2. marcze (78,5%)
3. fr33 (jak tylko będę w tym czasie w czewie bo planuję urlop w tych dniach)
4. maciek_czer
5. Jagiel (75%)
6. David007 ( 80%)
7. zaviaseq (99%)
będę raczej i w sobote i w niedziele ale nocuje w domku ;]
a tak było rok wcześniej, niestety nie byłem;/
--------> http://www.miastoimprez.pl/mts.html <---------
.......
Ostatnio edytowane przez zaviaseq ; 20-07-2010 o 19:11
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki