wielkie dzieki za spotkanie bylo jak zwykle bardzo fajnie mam nadzieje ze nastepnym razem pogoda bedzie lepsza , a jak tak to az sie boje co sie bedzie dzialowieklka szkoda ze nie dojechalo tyle osob. i wielki wielki respect dla starscrema i reszty "warszawy" ma nadzieje ze dojechaliscie spokojnie do domu pozdrowienia dla wszystkich.
No i nie ma nic

rowniez dzieki za spota. moze pogoda niebyla za piekna ale ekipa w deche. pozdro i do zobaczenia
Kurka, nie wiem od czego zacząć.
Miał być duży spot, zrobił się mały i... bardzo się cieszę z tego powodu.
Podziękowania dla Darka, co pokazał swój sprzęt audio. Kobiety Izane za wypożyczenie nożyka, dziewczynie Kwiata za "szybki romans" gdy Marek poszedł fotki pstrykać. Socikowi za pochwałę montażu mojego audio (spoko, nic się nie spali
), Wojtkowi za zajebiaszczą koszulkę za pół darmo i drogę powrotną do BB.
Osobne dzięki dla organizatora, Slavika, który jak zawsze się czegoś dotknie to wychodzi wypas spot. Obojętnie czy ilość aut jest duża czy mała.
Niesamowite podziękowania dla gości ze stolicy (czy też okolic). Rewelacyjna z was paczka, śmiechu dało co niemiara. Starscrem-jestem pod wrażeniem twojej pasji, na pewno będę już śledził rozwój nowego pomysłu, a Doldiemu dziękuję za charakterystyczny śmiech i mega rozbawianie towarzystwaCzekam na wasze fotki, bo widziałem że Maciek walił foty z trasy jak wracaliśmy.
Na końcu jednak szacun dla Dchedogi'ego , który mimo iż wszyscy się z niego napierd.... to on sam dolewa oliwy do ognia. "...a filar niestety nie stał po prawej stronie" No ludzie święci!Uwielbiam te twoje teksty! Siedzieć w twojej 166 też...
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 31-07-2010 o 21:15
Witam spot jak zwykle sie udalale jak mogl sie nie udac skoro to byl nasz zlot
![]()
Wielkie podziekowania dla wszystkich ktorzy przybyli pogoda jaka byla ale nie wazna jaka jest bo towarzystwo jest super i juz chcial bym wiedziec kiedy bedzie ten 2 dniowy bo chcial bym wziasc wolne sobie i przybycA wiec panie SLAVIK
prosze dac znac szybko
co i jak ;P ale juz wiem ze bedzie super
Warszawa lub okolice
szacun dla was ze przyjechaliscie
i alfy silnik naprawde super
![]()
Quattroporte88 tylko moglem sie doloczyc do smianai siebo jedynie co mogl bym zrobic to fochem walnac i jechac do domku
hahahha ale ladnie szybko przezucilo sie na MITO i reszte
jak bedziesz chcial to dam ci sie przewiesc nawet
hahha tylko wiesz z daleka od slupow, plotow itp
![]()
I MITO dzieki za koszulke i za Sprzet do iphonaw poniedizalek pojade do fiata i zapytam sie czy moge mi to zamontowac
![]()
Pozdrawiam wszystkich i gratulije nowym alfoholikom dolaczenia do dobrego klubui towarzystwa
![]()

A ja myślałem, że ten spot to dopiero jutro...
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki wielkie wszystkim, niestety musiałem się zmyć wcześniej bo właśnie wyjeżdżam, ale na forum jeszcze obowiązkowo trzeba zaglądnąć.
ogólnie: krótki czas spędzony w rewelacyjnym towarzystwie
Dzięki, że na mnie poczekaliśmy pod Auchanem
Quattro Twoje audio to fajne jest
Dchedogi Twoja 166, moje marzenie, muszę tatę nakręcić, żeby sobie sprawił
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia następnym razemPozdro!!

A ja bardzo żałuję, że nie było mnie na tym spocieNa następnym postaram się zjawić. Pozdrawiam całą ekipę
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem

Cieszę się, że jesteście zadowoleni, w zasadzie nie spodziewałam się niczego innego. Jak już pisałam rano Kwiatowi ja i Darek z racji podeszłego wieku (nie ma się co śmiać
) nie byliśmy w stanie zwlec się z łóżka widząc ten deszcz za oknem. To już nie ta werwa co kiedyś
ale przynajmniej Bella skorzystała, bo wczoraj została pięknie umyta i wyczyszczona, a wstrętny tylny tłumik już nie jest ani zardzewiały, ani srebrny, tylko czarny i wygląda to zarąbiście, polecam
![]()
Pozdrawiamy wszystkich obecnych na zlocie!
A co tam, nieobecnych też![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Właśnie wróciłem z Kasią do domu zmęczeni jak choleraale było warto spędzić sobote w takim gronie
Jeszcze po zlocie pojechaliśmy ze "Slavikiem" do niego a potem do Wadowic na "małą" imprezke ale musiałem się wcześniej zmyć oczywiście wracając MIO nawaliła i wjechałem w jakieś dziwne uliczki O_o no ale dało rade
Dzięki Slavik za organizacje super spotu i możliwość przebrania spodni w Twoim mieszkaniu
Dziękuje "Warszawiakom"za podpowiedzi w sprawie mojej źle założonej nowe poduszki pod silnikiem
Darek-1989 dzięki za oprowadzenie po "oszołomie"
Oczywiście wszystkim przybyłym
Pozdrawiam także ludzi z imprezy w Wadowicach
"LolaGTA" nie bój się nie robię badań na mojej Kasihehehe
PiteR jeszcze raz Sto lat!
Pozdrawiam i do następnego!
Moja Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Wielkie dzięki za dobre towarzystwo i kilka cennych porad odnośnie samochoduMiło poznac taką zgraną paczke oby więcej takich spotkań
![]()
Ostatnio edytowane przez donyen ; 01-08-2010 o 03:03
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki