Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
Użytkownik Ogier
-
-
-
-
-
Użytkownik Alfa i Omega
Użytkownik Alfa i Omega
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Redaktor Romeo

Napisał
Rafał 
Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy
Ja myślałem że będziesz miał więcej włosów. Ale mniejsza o to, najlepsze było cichociemne wejście i ta reakcja jak Ty czy Piotr po 5 minutach obserwacji załapał kim ja jestem.

Napisał
DieselJTD 
To i ja

Dziekuje wszystkim,
zlot byl naprawde super.
Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli

Wielka przyjemność z poznania WAS- do następnego
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia