Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 12345678910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 211
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
    Użytkownik Ogier Avatar jajcek
    Mieszka w
    Bialystok, Bialystok, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    23 h 57 m

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=E43POYdU4SM krótki filmik z kawałka przejazdu Ilith-a po torze rakietowa
    Załączone adresy Załączone adresy

YouTube - Broadcast Yourself.
    http://www.youtube.com/watch?v=E43POYdU4SM

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Carlos71
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Pack Sport
    Czas spędzony na forum
    4 d 15 h 17 m

Domyślnie

Impreza na najwyższym poziomie, organizatorzy odwalili kawał dobrej roboty, obyło się bez żadnych wpadek, a bałem się o takowe na torze, jednak organizatorzy poradzili sobie z tak liczną grupą.
    Atmosfera i atrakcje były naprawdę super. Bardzo miło było poznać alfaholików z całej polski, a w szczególności alfistkę Doroti Wielkie podziękowania za zlocik dla wszystkich.

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    AR164 3.0v6 24v Q4+AR164 3.0v6 24v Super+ GTV 3.0 V6 24V lusso + galaxy 2.8vr6 by Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    10 d 21 h 53 m

Domyślnie

I my dotarliśmy szczęśliwie do domku, i od razu Wielkie podziekowania dla wszystkich !!!
    rewelka atmosfera i belle! Super znowu sie spotkac ze "stara ekipą" i poznać nowych.
    Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy
    Piotrix sie postarzałeś jak cholera!
    Majkel- schudłeś!
    Qatroo - zasługujesz na miano instruktora!
    Szkoda że tak krótko... we wrześniu przyjedzcie wszyscy do Bielska). Wielki szacun dla organizatorów!
    R E W E L K A ! ! !

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar maciek2306-156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    AR 156 SW 2.4jtd 150km 2002 BLU DAYTONA
    Czas spędzony na forum
    14 d 17 h 2 m

Domyślnie

Przepraszam ze sie wtrace, ale czytam te wszystkie ochy i achy na temat zlotu i trafia mnie ze nie moglem przybyc Niestety nie udalo mi sie nikogo zwerbowac na zjazd z mojej okolicy, a samemu nie chcialo mi sie jechac:/ Teraz juz wiem ze nastepnego zlotu nie przepuszcze chocby byl w Gdansku i chocbym mial jechac sam! Jak tylko czas pozwoli to melduje sie na nastepnej imprezie Nie odpuszcze sobie przyjemnosci ogladania tylu Belli w jednym miejscu i poznania calej rodziny Alfisti Koncze nudne pisanie i gratuluje udanego zlotu Pozdrawiam wszystkich

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice-G. Śląsk
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD tajemnicze KM 2000r, cosmo-blue, SportPack
    Czas spędzony na forum
    9 d 13 h 14 m

Domyślnie

Cóż Ja dużo napisać nie mogę bo wpadłem tylko na 4 godzinki aby się z wami spotkać

Ale widziałem że każdy miał co robić i zabawa była przednia

Dziękuje Adam$owi za użyczenie naklejki abym chociaż na chwilę mógł poczuć co straciłem nie zapisując się na full opcje no ale cóż nie wiedziałem czy będe mógł z wami być więc nie chciałem ryzykować.

Mrutyna, tatuaż pierwsza klasa Aniucha również, pewnie nie długo całe ciało będzie z Alfy

Pozdrawiam serdecznie!
    http://www.forum.alfaholicy.net/nasz...meo_156_a.html
    "Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."

Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    AR164 3.0v6 24v Q4+AR164 3.0v6 24v Super+ GTV 3.0 V6 24V lusso + galaxy 2.8vr6 by Alfa Romeo
    Czas spędzony na forum
    10 d 21 h 53 m

Domyślnie

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
    I dziekuje z II miejsce i dyplom w konkursie na najładniejsza belle

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Wodzisław Śl.
    Auto
    2.4 jtd
    Czas spędzony na forum
    4 d 6 h 59 m

Domyślnie

To i ja
    Dziekuje wszystkim, zlot byl naprawde super.
    Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
    Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
    Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Alfa 156 2.0 TS berlina 98r.
    Czas spędzony na forum
    4 d 16 h 44 m

Domyślnie

Cytat Napisał khropek Zobacz post
    Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.

Do następnego razu.
    Ja również was pozdrawiam i dziękuję za milo spędzony czas
    Było NIE licho xdxdxdxd

Resztę ekipy tez pozdrawiam, piotriix'a szczególnie za wszystko co zrobił dla zlotu i milo zamienione "kilka" słów
    Mam nadzieje ze mnie choć troszkę zapamiętaliście i że jeszcze kiedyś uda mi się z wami wszystkimi spotkać
    POZDRAWIAM
    Alfaholizm jest zaraźliwy
    Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja ---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
    Ola[*] Kuba[*]

Redaktor Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    to nie lekarstwo psychoterapeutyczne, przynajmniej wg mnie
    Czas spędzony na forum
    13 d 10 h 35 m

Domyślnie

Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy

Ja myślałem że będziesz miał więcej włosów. Ale mniejsza o to, najlepsze było cichociemne wejście i ta reakcja jak Ty czy Piotr po 5 minutach obserwacji załapał kim ja jestem.

Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    Czas spędzony na forum
    10 d 21 h 53 m

Domyślnie

Cytat Napisał DieselJTD Zobacz post
    To i ja
    Dziekuje wszystkim, zlot byl naprawde super.
    Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
    Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
    Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli
    Wielka przyjemność z poznania WAS- do następnego

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia