tak trochę na gorąco , dzięki wszystkim , nie będę wymieniał żeby kogoś nie pominąć .z racji nicku , ksywki i imienia znany jako samul alias QBA alias Robert jako chyba jedyni wraz z Kochana Ania reprezentujący kuj-pom. powiem tyle - kto nie był niech żałuje , super fan zajeb,,,,, żarcie [ żurek w sobotę na śniadanie rewelka dla skacowanych ] ludzie zjednoczeni jedna pasja , potrafiący porozmawiać o wszystkim i o niczym bez skrepowania czy tez udawanej życzliwości ,dla tego tez kto nigdy nie był na takiej imprezie nie jest wstanie zrozumieć fenomenu zlotów .thx bigg - werry bigg .do zobaczenia za rok , lub gdzieś na drodze .
A TERAZ JA - CZYLI ZDECYDOWANIE PIĘKNIEJSZA POŁOWA TEGO KOMPLETU - BYŁO NAPRAWDĘ REWELACYJNIE. NAWET KIBELKI NIE TAKIE ZŁE I WODA CIEPŁA HEHE, MAM NADZIEJE ŻE ZA ROK SIĘ SPOTKAMY TO WÓWCZAS POKAŻE SIĘ BEZ MOJEGO JEDNOOKIEGO PARTNERA ZAWSZE GOTOWEGO (DLA NIEWTAJEMNICZONYCH - KULA) HEHE. POZDRO DLA WSZYSTKICH)))))
155 1.8 ts 8v była - ciężka strata - bol i rozpacz
156 2.5 v6 2001 - radosc i szczescie wraca
hehe to ja strzeliłem byka
ale to tylko dlatego, że wrzucałem go po ponad 9 godzinach jazdy
Pozdrawiam wszystkich i w imieniu kolegów z Podlaskiego Klubu Alfa Romeo zapraszam do Białegostoku!
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - nowy nabytek
ja nie wiem... oddaje komuś miejsce co by przypilnowal no i masz...
czytam wszystkie te posty i coraz więcej podziękowań...
szczególne dla Mikolaja za super wycieczkę po wrocławiu piękną GTnaprawdę bylam zachwycona
pozdrawiam śląską ekipę w szczególności Robaczka, Bociana oraz Adamsa wraz z Katarzynami
również pozdrowionka dla Rafała i Kingi - te fele naprawdę super![]()
pewnie mi się coś jeszcze przypomni to napiszę
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 16-08-2010 o 20:10
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...

Jestem ogromnie zadowolony że akurat ten zlot wypalił i ludziska dobrze się bawili.
Następnym razem nie będę dotykał Alfy przed zlotem żeby jej nie popsuć. Alfa już śmiga.
Gratulacje dla organizatorów i uczestników zlotu,
Jak Bociek nie kwęka to znaczy zlot musiał być udany![]()
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 16-08-2010 o 20:19
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-08-2010 o 21:22

bo dostałem na zlocie bana na wpisy w tym temacie
nie no super było
w piłę zagrałem , brame strzeliłem , pojadłem aż nadto , skorzystałem ze wszystkiego za co zapłaciłem i nawet dzięki uprzejmości Adamsa nieco więcej
nawet wygrałem jeden konkurs
i wiele innych rzeczy też było fajnych
a najfajniejsi jak zwykle ludzie
pozostaje mi tylko przeprosić wszystkich oczekujących na kiełbaski na torze za moje spóźnienie ale obiecuję że to był ostatni raz![]()
Linki do zdjęć i filmów wrzucajcie w ten temat![]()
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo

no akurat z tej strony foto, gdzie mam zderzak przerysowany... Ty to masz oko Rain !!!![]()
Są samochody i jest Alfa Romeo.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki