Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
Redaktor Romeo
Zlot Alfaholików 2010- Opinie NIE WKLEJAĆ FOTEK
Jak w temacie
Opinie, spostrzeżenia, konstruktywna krytyka, pochwały,
Ja od siebie dziękuje organizatorom za przygotowanie tegoż zlotu, gdyż był on moim zdaniem zajebisty.
ZDJECIA I FILMIKI W ODDZIELNYCH TEMATACH
Ostatnio edytowane przez Administracja ; 17-08-2010 o 08:45
Miss Alfaholicy 2011 Romeo
Użytkownik Alfa i Omega

Powtórzę posta w tym temacie:
Miło było, się skończyło... Tak w skrócie z mojej strony dziękuję wszystkim z którymi się tak wybawiłem w ten weekend.
Tomkowi M, który mnie zabrał na zlot i spełnił dziecięce marzenia odnośnie przejażdżki GTA, potem odnośnie wyścigu GTA, potem odnośnie jazdy GTA
Wojtkowi, który dał mi swoje mega szybkie MiTo na torze
Ligarowi i Dominice za to samo, ale ich autko było jeszcze bardziej wymagające. Skręcasz w lewo, jedziesz prosto
Ligarowi raz jeszcze za wspólne przytulanie, picie piwa i pozdrowienie mnie w filmie

Będzie hit na YT
Ani, Marcinowi, Piotrkowi, Rafałowi z ekipą i Jagielowi za słuchanie moich bredni gdy się do nich przyczepiłem.
Ale to i tak nic, bo cały zlot zawdzięczam LOLI GTA. Dziękuję, dziękuję, dziękuje
(i nie narobiłem na fotel)
PS: Za rok jadę z Gosią, Tomek się zajmie susłami
Użytkownik Romeo

Również dziękuję wszystkim organizatorom za ten zlot, był zajebisty, oby do następnego
i podziękowania dla całej ekipy, z która przyjechałem i spędziłem trochę czasu, czyli dla Tomka, Wojtka, Aniuchy, Marcina, Ligara, Dominiki, Daniela, Robaka, Adamsa
(chyba wszyscy ?
) A szczególne dzięki dla Tomka i Wojtka (oni wiedzą za co
). I gratulacje dla wszystkich co wygrali różne gadżety albo i coś więcej, prawda Tomek ?
Today we are living our future memories..
Użytkownik Alfa i Omega
Użytkownik Alfa i Omega
-

Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.
Do następnego razu.
-
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia