megane było 4te?! :| w szoku lekkim jestem, ale gratuluje
tabela wkrótce zostanie zaktualizowana mam nadzieję że już bez błedów![]()
Witam
Tytułem wyjasnienia kubacik b to nie ja tylko papuć1 w swoim ALFA RENAULT 1,5 tdci po małym przeprogramowaniu. mój czas to dopiero 6 ta pozycja. Cóż gdy umiejętności brak trzeb a zgonić na sprzęt - a to ,że opny nie takie, albo problem z balansem no to daję: Wciąż nie mogę poskładać zawieszenia do kupy i megnka 1.5 mnie objeżdża z każdej strony co widać po czasach. dzien przed zlotem wymieniałem sprężynki i amory z przodu co poprawiło zachowanie mojej belli ale ciągle walczyłem z utrzymaniem przyczepnosci (co widać na fotach jak mocno przechyla mi się nadwozie). Na przyszły rok na bank będzie lepiej i zaproszę Alfa Renault na rewanż. Niech chłopak pokaże jak się jeździ.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kubacik ; 17-08-2010 o 20:27
megane było 4te?! :| w szoku lekkim jestem, ale gratuluje
tabela wkrótce zostanie zaktualizowana mam nadzieję że już bez błedów![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
witam
on ma teraz nieco ponad 120 kucy i 300 niutków przy 1260 kg masy. Trzeba przyznać że poganiac to stadko też umie.
pozdrawiam
P. S.
Sam się zdziwił ze swojego wyniku
Bardzo proszę o kantakt Panie ,które uzyskały najlepsze czasy na torze
3 pierwsze czasy.
Proszę również o kontakt kolegę maykee-go z alfy GT
Dziękuje - na następnym zlocie będzie rewanżSwoją drogą niezły czas wykręciłeś - sumaryczny miałeś sporo lepszy ode mnie, ja miałem ostatni przejazd szybszy tylko, ale bardzo niewiele. Gratuluję
Co do wersji mojego kolegi, to właśnie też ma Q4 2.4 JTDm, nie ma chyba tylko szyberdachu w porównaniu z Twoją. Auto jest z 2006 lub 2007 roku.
ehh dopiero ostatni czas pokazuje na co suczynke stać, nawet na pływających gumach pozbawionych trakcji. Strach pomyśleć co by było gdyby guma była dobraGdybym miał letnie kapcie to wyniki tez byłby by inne... :p A tak to pozostaje mi wierzyć że za rok sie odkuje
![]()
... musiałem to z siebie wyrzucić
.................:::::in search of sunrise::::.................
Jagiel to jest wątek o torze
no właśnie, maykeego GT miała 1.9 czy 2.4 ?
nvmd, już wiem![]()
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 19-08-2010 o 22:39
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki