Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zloty, imprezy, spotkania - Zapowiedzi i relacje ze spotkań miłośników samochodów marki Alfa Romeo.
Użytkownik Alfa i Omega
Ostatnio edytowane przez Młody_Alfista ; 24-08-2010 o 13:13
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Użytkownik Embrion
-
Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
Maykee 
Siema
Młody Alfista mam nadzieje ze podobało Ci sie przejazd

Było suuper, pierwszy raz poczułem jak to jest jeździć na granicy (no może prawie na granicy
)
Dzięki ze się zgodziłeś zabrać mnie na jedno kółko
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Użytkownik Rowerzysta

Napisał
Maykee 
Siema
sorry ze tak długo nie pisalem... mam
zawieszenie bilsteina b8 i sprezyny weitec.
Maykee, ja mam pytanie co do B8 amorków. Nie są za twarde na codzień? Czy one mają jakąś regulację twardości, czy są na stałe zestrojone? Nie ukrywam, że pytam, ponieważ ja u siebie założyłem oryginalne sprężyny od Ti wersji, ale amorki mam na razie oryginalne, przez co autko stoi niżej ale jest za miękkie
Kilka razy już mi się zdarzyło przytrzeć spodem o jakiegoś policjanta, czy przejazd przez szlaban, szczególnie jak jest samochód dociążony. Nie ukrywam też, że spodobała mi się bardzo opcja toru i mimo, że moje autko zupełnie "nie torowe" jest (ciężkie jak ******) to już 04.09 jadę do Ułęża i na pewno co jakiś czas będę się "sprawdzał" więc zawieszenie muszę zmienić, ale na takie z regulacją właśnie chciałbym jeśli już.
Wiem, że trochę OT, to w ramach kontynuacji dyskusji "torowych"
Pozdrawiam Camil

Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
Maykee 
Siema
sorry ze tak długo nie pisalem... mam
zawieszenie bilsteina b8 i sprezyny weitec. Powiem Ci Tomek ze jak załatwiłbys sobie lepsze
opony jakies poł sliki to bys tam swoja bella urywał

z 2.07 spokojnie bys wykrecił
Młody Alfista mam nadzieje ze podobało Ci sie przejazd

Siema Maykee, Powiem Ci że ja się czuję spokojnie na siłach tam ze 3 sekundy jeszcze urwać n wet na tych oponach które miałem,poprostu popełniałem za dużo błędów i w każdym kółku czułem że któryś z tych błędów eliminuję.Np: chopkę mogłem o wiele szybciej pojechać tylko bałem się o zderzak a pierwsze rondo ciut wolniej ale bliżej srodka bez uslizgu,wyjazd z płyty poślizgowej jechałem zdecydowanie za wolno(ten pierwszy łuk w lewo).hahah i dywanik mi dwa razy wpadł pod pedał gazu od tych emocji
Zgadzam się że gdybym miał jakieś super oponki na tamta nawierzchnię to też by mi wiele pomogło. W kazdym razie wielkie dzięki za zajeb... zabawę i adrenalinę. Jestem czesto we wro to może się spotkamy kiedyś na browarka.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
Użytkownik Embrion
Miss Alfaholicy 2011 Romeo
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
-
Miss Alfaholicy 2011 Romeo
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
alfa romeo 145 jtd hamownia
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia