a atrakcyjność osób na zlocie?? synek synek takiego tyłka często oglądać się nie da![]()
a atrakcyjność osób na zlocie?? synek synek takiego tyłka często oglądać się nie da![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
ej!! załogaruszać temat...
państwo M. - Małgorzato i Tomaszu.. proszę się wpisywać
Wojtek i Basia!! raz dwa na listę
ekipa śląska??!! co z Wami??!! Robak, Bocian, Adam$...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
juz sie cieszylem ze bede mogl wpasc na zlot, a tu d..a, mam wtedy szkole. Myslalem ze bedzie w pierwszy weekend a tu zonk albo humor dziekana
a we wrzesniu to bede na wczasach...
Moje zdanie pewnie nie wiele bedzie znaczyc, ale ja tez chetnie bym wpadl jak znajde wolny czas, a ten raczej w pazdzierniku mi przypadniebede sledzil watek na biezaco i staral sie przekonac zeby jednak w pazdzierniku wypad zrobic
POzdrawiam wszystkich i do zobaczenia i "poznania" ;D
Senior Ligar dopisz nas też Lola GTA z mężemNas bardziej satysfakcionuje termin wrześniowy bo temperatura w górach z każdym dniem się obniża. Goraco polecam spływ dunajcem. Gdyby się udało to zorganizować było by zajefajnie. Zabawa gwarantowana. W razie czego jeśli potrzebujesz pomocy przy ogarnieciu imprezy to Tomasz się pisze. hej
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
Bardzo proszę wstępne mnie zapisaniemoże udam mi się pogodzić pare terminów wiec się pojawie
No i nie ma nic
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki