ale robice OT!!
pięknie pięknie...
ja już odliczam dni do naszego wyjazdubędzie jak zwykle kupa śmiechu
![]()
Ligar?? kiedy i jaka kwota tych zaliczek??
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
cobyś miał za nocleg w 164 zaplacić...
---------- Post dodany o godzinie 17:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:28 ----------
ale własnie! podaj konto i kwote
proszę o nie spamowanie w temacie bo zrobi sie bałagan i nic sie nie ustali !! Do rozmowy o pierdołach zapraszam do hyde park-u !! Jeśli bedzie dalej bałagan poprosze jakiegos moda o posprzątanie.
CENY ustalone:
70 zł od osoby za cały spot/imprezę.
Opłaty do 02 09 2010 ( czwartek ) na konto które podam w PM
W skład ceny wchodzą dwa noclegi i baraninka na sobotnim ognichu. Jak ustaliłem, cena za jagnię może wynieść 400 zł więc zakładam ten scenariusz.
Jeśli zostanie $$ to za resztę zakupimy jakieś karkówki i kiełbasy. Jedzenie w pozostałym czasie i napoje we własnym zakresie. Tak samo Alko. W domku jest dobrze wyposażona kuchnia więc można bez problemu przygotować co tylko chcecie.
.
.................:::::in search of sunrise::::.................
może i bym sprzedał -> http://www.forum.alfaholicy.org/samo..._dynosoft.html
cieszy mnie to Panie organizatorzepiniendze wpłacę Ci na konto we czwartek bo dopiero 01.09 mam Matki Boskiej Pieniężnej
![]()

Ligar mi odpowiada wszystko. Zrobię Ci przelew końcem listopada a najpuźniej w lutym. Nie martw sie ,obiecuje że napewno Ci wpłace. Znasz mnie przecież. cześć![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
Mnie również proszę wciągnąć na liste z osobą towarzyszącą (mój skarb) i przyjedziemy... terenową Alfą z pod znaku.. Land Rover-a
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Tomek może uda się wcześniejtylko do Grażyny trzeba się uśmiechnąć
wypoczywa w domu nad rozlewiskiem co już zostało ustalone więc trzeba czekać aż wróci - ale myślę że grudzień będzie ok
---------- Post dodany o godzinie 08:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:56 ----------
nie ma takiego - nie przyjmujemy takich informacji... ja miałam być z Wami w pokoju i so teraz będzie??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki